Start în retur pentru echipele din Liga 4 Gorj

Campionatul Judeţean Gorj,  Liga 4, se  va relua în acest week-end  cu meciurile  din etapa a 14-a, prima din retur. Liga a 5-a a luat deja startul cu o săptămână mai devreme, în week-end fiind programată a doua etapă din retur.

Echipele  care se  luptă la judeţ pentru titlul de campioană  şi pentru un eventual  loc în Liga 3  din viitorul sezon s-au pregătit în pauza competiţională în meciuri amicale cu formaţii chiar din Liga 3  şi  Lig 2. Liderul campionatului şi campioana de toamnă, Ştiinţa Turceni,, va debuta sâmbătă în retur, urmând să joace acasă cu Viitorul Negomir.  Tot sâmbătă  este  programat şi meciul dintre Minerul  II Mătăsari şi Jiul Rovinari, una dintre  echipele de top din liga judeţeană,  chiar dacă acum ocupă doar locul 7,  la  egalitate însă cu Internaţional Băleşti. 

A doua clasată de la judeţ, Petrolul  Bustuchin, se află la cinci punte de lider şi are ambiţii de promovare în Liga 3. Petroliştii joacă în prima etapă din retur în deplasare, la Dinamo Inter Stăneşti.

Vulturii Fărcăşeşti, echipa de pe locul trei din Liga 4, va evolua în prima etapă din acest an pe teren propriu, cu Internaţional Băleşti, echipa pentru  care ar putea debuta fostul portar al pandurilor, Pedro Mingote.

Un  alt meci interesant  se  anunţă duminică la Ţicleni unde se întâlnesc echipele de pe locurile 4 şi 5, Petrolul şi CS Novaci. 

Galerie foto



Vizualizări: 536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: