Gilortul  Cărbuneşti debutează în retur la Filiaşi

Debutul în returul actualului sezon de Liga 3  va avea loc în acest week-end, când  gorjenii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti vor juca în deplasare, la CSO Filiaşi. Gorjenii pregătiţi de Mario Găman au adus întăriri pentru a se salva de la retrogradare, cele mai importante transferuri fiind cele ale foştilor panduri Ionuţ Tătaru şi Robert Dănescu.

Returul celui de-al treilea eșalon fotbalistic va debuta la sfârșitul acestei săptămâni și se va întinde pe durata a 12 săptămâni. Pentru echipa gorjeană  Gilortul,  returul va începe sâmbătă, 7 martie, la Filiași, și se va încheia vineri, 29 mai, la Timișoara.

Înaintea startului în retur deja s-a  consemnat un  abandon şi în seria  a  4-a unde  evoluează formaţia gorjeană.  La startul ediției 2019-2020 a Ligii 3, în seria a 4-a, s-au aliniat 16 echipe dar, din motive financiare, Național Sebiș, o echipă cu state vechi în acest eșalon, nu va mai continua competiția.

Abandonul grupării arădene va face ca Național Sebiș să piardă la „masa verde”, cu scorul de 3-0, toate partidele pe care le are de disputat în retur. Singurul lucru îmbucurător pentru Gilortul va fi faptul că scapă de o deplasare lungă, până în vestul țării.

În pauza  competiţională Gilortul a adus numeroase întăriri  lotului lui Mario Găman, atât jucători cu experienţă, cum sunt Tătaru şi Dănescu, dar  şi o serie de tineri  juniori împrumutaţi de la Pandurii. De departe, cel mai interesant transfer este cel al lui Robert Dănescu. Originar din Târgu Jiu, fundaşul a fost transferat vara trecută de Campionii FC Argeş de la Pandurii. Pentru piteşteni, Dănescu a jucat în 14 etape, dar din iarnă n-a mai intrat în vederile antrenorului Ionuţ Badea, iar jucătorul a revenit acasă şi a evoluat în câteva amicale pentru Pandurii. Din cauza incertitudinilor de la Pandurii, Dănescu a preferat să meargă în Liga 3, la Târgu Cărbuneşti. Gilortul s-a despărţit în pauza de iarnă de Ovidiu Jianu (ACSO Filiaşi), Monel Cîrstoiu (Ştiinţa Miroslava), Marius Ion (Cetate Deva) şi Adrian Codin (FC Băbeni).

Repartizată în Seria 4, Gilortul Târgu Cărbuneşti a încheiat turul pe ultimul loc, cu 11 puncte, la 6 distanţă de linia care asigură menţinerea în Liga 3. Returul celui de-al treilea eșalon fotbalistic al țării va debuta la sfârșitul acestei săptămâni și se va întinde pe durata a 12 săptămâni. Pentru echipa din Cărbuneşti returul va începe sâmbătă, 7 martie, la Filiași, meciul fiind programat de la ora 15:00.

Rezultate înregistrate de Gilortul în jocurile de verificare:

Gilortul – Viitorul Brănești 4-2;

Gilortul – Vulturii Fărcășești 0-1;

Gilortul – Petrolul Țicleni 1-1;

Petrolul Bustuchin – Gilortul 3-3;

Gilortul – Știința Turceni 0-0;

Jiul Rovinari – Gilortul 0-5.

Galerie foto



Vizualizări: 526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: