Regiment Târgu Jiu se mobilizează pentru meciul cu FC Argeş

Pandurii Târgu Jiu va fi susţinută în continuare de membrii galeriei Regiment Târgu Jiu, o galerie formată după revenirea echipei la Târgu Jiu din pelerinajul forţat de la Severin şi Motru.  Tinerii suporteri ai echipei Pandurii sunt din ce în ce mai numeroşi şi mereu aproape de  Pandcurii în momentele dificile prin care trece echipa.

 În timp ce conducerea clubului pare că s-a resemnat cu faptul că Pandurii va merge în Liga 3, suporterii sunt în  continuare optimişti şi se mobilizează tot  mai bine pentru a-i încuraja pe fotbaliştii lui Călin Cojocaru. Aceştia s-au mobilizat deja pe retelele de socializare pentru a veni în mod  organizat la meci: „Sâmbătă, 07.03.2020, ora 17:00, zi de meci. A treia etapă pe care o jucăm acasă, aşa că haideţi să susţinem în continuare echipa! Ora 16:15 adunarea în parc, 16:30 plecarea către stadion. Toţi în negru”. Suporterii  pandurilor, ca şi alţi iubitori de  sport gorjeni afirmă că preferă să meargă chiar şi la județ cu Pandurii, dacă echipa va retrograda. În precedenta etapă suporterii au susţinut Pandurii şi au creat o atmosferă deosebită  la debutul jocului cu ACS Viitorul, afişând un banner uriaş pe care  au pictat manual emblema clubului şi a galeriei, muncind pentru confecţionarea acestuia timp de mai multe ore în  parcarea subterană a stadionului.  

Pentru meciul  de sâmbătă dintre Pandurii şi FC Argeş  cei de la  Pandurii au pus  deja bilete în vânzare încă  de joi la sediul clubului, unde se vor putea găsi şi vineri. Sâmbătă biletele se pot procura de la casa de bilete a Stadionului Municipal, între orele 09.00 -17.45.

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că membrii galeriei vor ocupa locul obişnuit din stadionul „Municipal“, la Peluza Nord, cu intrarea pe la porţile din zona Sălii Sporturilor (Poarta M).

Galerie foto




Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: