Guță, accidentat în Gorj! Mașina era condusă de un traficant de droguri!

Schimbare bruscă în destinul lui Nicușor Guță, băiatul faimosului manelist Nicolae Guță, după ce marți seara a fost implicat într-un accident rutier produs la Drăguțești. Tânărul de 24 de ani se afla într-o mașină condusă de un amic de-al său, după cum arată primele date ale anchetei, nefiind 100% exclusă și posibilitatea ca Juniorul să fi fost la volan. Amicul lui Guşă are cazier, el fiind condamnat pentru trafic de droguri.

Dragoș Daniel Neacșu este cel considerat a fi conducătorul auto, deși el nu are permis de conducere și, în mod normal, nu avea ce să caute la volan. Neacșu are doar probleme în cazier, în decembrie 2014 suferind o condamnare de 2 ani cu suspendare pentru trafic de droguri, alți doi tineri din Petroșani fiind inculpați și condamnați în dosar.

Guţă conştient, amicul lui nu

Mașina cu care veneau cei doi spre Târgu Jiu a intrat pe contrasens și a izbit violent un cap de pod. Localnicii au fost primii care au ajuns la locul accidentului și au sărit în ajutorul celor răniți. „Eram la bar și am văzut când s-au lovit. Am sărit imediat ca să îi scot de acolo, au venit și alți oameni din sat. Șoferul era băgat sub volan și pasagerul era peste el. Pasagerul a fost plin de sânge, iar șoferul nu era conștient. Pasagerul urla de durere, iar șoferul nu mai zicea nimic”, a spus un tânăr din sat care a intervenit primul pentru salvarea celor din autoturism. Un alt localnic a menționat că a avut scurte discuții cu cei doi, în măsura în care aceștia puteau vorbi. „I-am întrebat câți erau în mașină și au spus că doi, că noi vroiam să știm dacă mai căutăm pe cineva sau nu. I-am întrebat ce îi doar și unul a spus că picioarele, celălalt că spatele”, a spus martorul.

Transferat la Bucureşti

Durerile descrise atunci se coordonează cu diagnosticul pus ulterior de către medici pentru că Neacșu a suferit leziuni la coloană, iar Guță are trei coaste rupte și un picior. Prietenul manelistului a fost transferat cu Ambulanța încă din noaptea accidentului la București, iar ieri un elicopter SMURD a venit la Târgu Jiu pentru a-l prelua și pe Guță. Familia acestuia a cerut ca el să fie tratat la un spital privat din capitală, el având nevoie de o intervenție la picior în urma rănilor suferite. Mare parte din membrii familiei au venit încă de marți noaptea la spitalul din Târgu Jiu, aceștia străbătând în grabă Defileul Jiului pentru a ajunge aici cât mai repede de la Petroșani. Nicolae Guță și-a așteptat însă băiatul ieri în capitală, el neputând să vină imediat la Târgu Jiu.

Anchetă

Accidentul de la Drăguțești face obiectul unei anchete a Poliției, oamenii legii încercând să stabilească cu exactitate cine a condus mașina. Autoturismul este înmatriculat pe o firmă din București și ar aparține unei edituri din capitală. Oamenii legii spun că indiciile de până acum îl arată pe Neacșu ca fiind șoferul care a  produs accidentul. El nu are însă permis de conducere și, ca urmare, nu trebuia să fie la volan. În plus, el se află în perioada în care este sub supraveghere după condamnarea de doi ani cu suspendare pentru acuzația de trafic cu droguri. Dacă se va dovedi că el a condus mașina polițiștii îl vor acuza nu doar de vătămare corporală din culpă, ci și de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a avea acest drept. Lucrurile ar fi complicate și pentru Guță dacă ar fi fost el la volan întrucât el are la activ și alte accidente de acest gen, inclusiv în perioada în care nu avea permis de conducere.

Galerie foto





Vizualizări: 1,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: