„Nato” a murit lângă gheena de gunoi!

Imagini șocante, luni, în Piața Mică din cartierul 9 Mai, unde un bărbat a zăcut mort pe asfalt zeci de minute până când trupul i-a fost ridicat de acolo, moartea acestuia strângând zeci de gură cască, inclusiv copii mici, care, în mod normal, ar fi trebuit să fie împreună cu părinții. Bărbatul decedat este un om al străzii care își făcea veacul prin zona pieței, ajutându-i pe comercianți.

Deși toată lumea îl cunoștea și vorbea cu el atunci când era în viață, luni toți și-au dat seama că nu știe nimeni cum îl chema cu adevărat în actele de stare civilă. „Nato! Așa îl strigam toți pe aici, dar cum îl cheamă nu știm. Ne povestea că a cântat într-o formație de muzică populară, că a fost om cu familie, dar l-a părăsit nevasta și a rămas pe stradă. Mai muncea pe aici prin piață, îi ajuta pe cei de la tarabe cu marfa, mai ducea resturile la gunoi, dar nu făcea scandal niciodată. Știu că a fost internat la spital la Dobrița și avea probleme cu plămânii. Mă gândesc că poate din cauza asta să i se fi făcut rău acum, dar ce a pățit exact nu știe nimeni. L-am găsit căzut aici lângă ghena de gunoi și apoi au venit polițiștii”, a povestit o femeie care se ocupă de curățenia din piață.

În cele din urmă polițiștii veniți să ancheteze moartea bărbatului au fost abordați de o femeie care a pretins că l-ar fi cunoscut pe „Nato”. Ea a precizat și un nume pe care l-ar fi avut acesta în acte, polițiștii făcând cercetări pentru a confirma identitatea răposatului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor morții.

Vizualizări: 905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: