Hagi, depistat infectat cu Covid 19 în cantonamentul Naţionalei

Ianis Hagi (22 de ani) are COVID-19 și ratează partida cu Macedonia, de miercuri seară. Fiul „Regelui” a intrat în izolare și devine al doilea jucător infectat din lotul „tricolorilor”, după Dorin Rotariu. Nici Ianis Hagi nu e vaccinat împotriva coronavirusului, la fel ca fotbalistul lui Ludogoreț.

Hagi a prezentat simptome marţi, în jurul prânzului, iar rezultatul testului rapid a fost pozitiv. Ianis e singurul „tricolor” dintre cei prezenți în Macedonia care a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Alți trei jucători care au luat contact cu Ianis, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, vor trebui să efectueze un test PCR și nu vor participa la antrenamentul oficial din această seară. Dacă rezultatul lor va fi negativ, ei vor putea fi pe teren în duelul de la Skopje, de miercuri seara.

Federația a anunțat rezultatul testului RT-PCR efectuat de Ianis Hagi. Fotbalistul lui Rangers este, într-adevăr, pozitiv, astfel că va rămâne în izolare și va rata meciul cu Macedonia de Nord.

În schimb, cei 3 jucători care au fost în contact direct cu Ianis, anume Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, au avut rezultate negative și vor fi disponibili pentru partida de la Skopje.

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după primul test pozitiv: în mod normal, ar trebui să stea în Macedonia 10 zile, în carantină. Dar, din informațiile gsp.ro, autoritățile de la Skopje permit plecarea fotbalistului, dacă acesta poate părăsi țara cu un mijloc de transport privat, fiind sportiv și pentru că se consideră a fi o situație excepțională.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: