România a învins cu 2-0 şi speră să ajungă la Mondial

Meciul dintre naţionala României şi Liechtenstein s-a încheiat cu scorul de 2-0. Tricolorii au câștigat fără probleme și speră să ajungă la Campionatul Mondial.

România a câștigat fără probleme meciul cu Liechtenstein, scor 2-0, iar tricolorii sunt pe locul 3 în grupă, cu șanse destul de mari să ajungă la barajul pentru prezența la Campionatul Mondial. Toșca și Manea au marcat încă din prima repriză, iar în repriza secundă nu s-a mai întâmplat mare lucru, cu excepția șutului în bară trimis de Răzvan Marin.

Mirel Rădoi a fost nemulțumit și se aștepta la un succes mult mai clar pe Arena Națională. Selecționerul știe ce ar fi trebuit să facă jucătorii  în fața unui adversar care a mizat aproape doar pe o defensivă aglomerată. „La imn mi s-a făcut pielea de găină, mi-am adus aminte cum era când jucam fotbal. Mă așteptam ca scorul să fie mult mai mare, aș fi vrut două reprize cu goluri marcate. S-ar putea ca golurile marcate cu Liechtenstein să facă diferența la final. Avem situații, dar ne pierdem concentrarea în momentul finalizării. A venit însă și această schimbare de generații. Majoritatea echipelor au posesia cu Liechtenstein, circulația trebuia să fie mult mai rapidă. Erau lenți, cu o poziționare greșită. Erau greu să găsești spații, doar cu mingea la margine sau șuturi de la distanță. La un moment dat, am strigat de pe bancă, să vină la primit. Era de așteptat că o să marcheze și fundașii, mă bucur pentru încrederea pe care o avem. Dacă câștigăm și în Macedonia, stabilim oarecum lucrurile pentru locul 2. Va fi un meci mult mai dificil, întâlnim o echipă bună, cu jucători de calitate, care pot să ne destabilizeze unu la unu. E foarte dificil să facem multe lucruri înainte de plecarea în Macedonia de Nord”, a spus Mirel Rădoi, la Pro TV.

Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: