Cioloș: Știu că PNL-ului nu îi vine să creadă că vom merge până la capăt

Liderii Alianței USR PLUS au anunțat că sunt dispuși să voteze atât moțiunea AUR, cât și pe cea a PSD, pentru ca Florin Cîțu să plece din funcția de premier. În aceste condiții, Cîțu are șanse zero să iasă din corzi.

“Știu că PNL-ului nu îi vine să creadă că vom merge până la capăt. Ne-au subestimat și vor suporta consecințele, dacă ei cred că ne pot cumpăra cu niște funcții”, a transmis președintele PLUS, Dacian Cioloș.

Sigur, au mai fost situații în care politicienii au spus că nu se lasă cumpărați sau intimidați și au făcut-o. Acum, însă, guvernul Cîțu este la un nivel de credibilitate atât de mic, încât orice alianță împotriva acestuia este tolerabilă.

“Nu ne intimidează nicio campanie de imagine sau de terfelire a noastră pe care susținătorii lui Florin Cîțu o pun în scenă în aceste momente. Lucrurile sunt simple. Actualul premier a băgat țara într-o criză politică pentru a câștiga puncte electorale interne. Noi vrem să terminăm rapid criza, românii ne-au votat să facem reforme, nu scandal. Prin plecarea lui Florin Cîțu, încheiem rapid criza declanșată de el”, a mai transmis Cioloș.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: