Viitorul Târgu Jiu 2 joacă la Cărbuneşti iar Gilortul în deplasare

Echipa satelit a ACS Viitorul Târgu Jiu va juca la Cărbuneşti meciul de pe teren propriu cu Aurul Brad. Echipa locală Gilortul are meci programat în deplasare în această etapă, cu nou promovata Voinţa Lupac. 


ACS Viitorul Târgu Jiu 2 nu va juca pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, acolo unde a efectuat o serie de antrenamente, ci pe terenul de la Cărbuneşti, după cum a anunţat FRF, schimbând cu două zile înaintea jocului locul de disputare a partidei. Satelitul echipei din Liga 2 va juca la Cărbuneşti cu Aurul Brad, putând folosi o mare parte din jucătorii primei echipe care nu au meci programat în acest weekend. 

Proprietarul terenului din Cărbuneşti, Gilortul, va juca în deplasare, la Lupac. “Echipa noastră va întâlni în runda cu numărul 2, în premieră, formația Voința Lupac. Gazdele noastre au promovat în această vară în Liga 3, după ce au trecut la barajul de menținere/promovare în Liga 3 de Universitatea Craiova 2, într-o dublă manșă, cu 0-1 și 3-0. În prima etapă, Voința a cedat cu 0-3, pe teren propriu, în fața hunedorenilor de la CSM Deva”, au informat oficial cei de la Cărbuneşti.

În prima etapă Gilortul nu a putut să păstreze toate punctele pe stadionul Cristinel Răducan, după un 0-0 de poveste în fața conjudețenilor celor din Lupac, Progresul Ezeriș. “Jocul bun practicat de băieții noștri în prima etapă și seriozitatea cu care s-au pregătit în această săptămână ne îndreptățesc să credem că aceștia vor recupera punctele risipite pe propriul teren în etapa precedentă dacă vor evolua, cel puțin, cu aceeași determinare”, s-au ăncurajat cei de la Cărbuneşti care nu pot miza, în continuare, pe Dragoș Săulescu (accidentat) şi pe Benoit Beaujeon care este incert.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: