Hagi: Pandurii se bate la campionat cu Dinamo şi Steaua

Pandurii Târgu Jiu a remizat, sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, scor 1-1, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1 la fotbal. Pandurii Târgu Jiu a deschis scorul în minutul 46, prin Nicoară. Pentru FC Viitorul a marcat Rusu, în minutul 72. În timp ce antrenorul gorjenilor s-a văitat din nou de bani, Hagi vede Pandurii în lupta pentru primul loc.

 Tehnicianul formaţiei din Târgu Jiu a dezvăluit care sunt problemele din vestiarul gorjenilor. „Ne doream foarte mult să luăm trei puncte. Sunt nemulţumit de prima repriză. Am avut patru jucători care s-au antrenat doar două zile. Răduţ a intrat bine în joc, iar Nistor a prins o zi mai neinspirată. Nu vreau să comentez în legătură cu arbitrajul”, a spus Edi Iordănescu.

Pandurul Ropotan ştie care este motivul pentru care nu au reuşit să se impună în faţa Viitorului. „Am avut o cădere în joc şi este un rezultat muncit. Mergem înainte! Trebuie să ne revenim şi să obţinem victoria în următorul meci. Ştiam că Viitorul a venit să câştige, iar noi ne-am făcut jocul. Ne doream să obţinem cele trei puncte. Nu ne interesează celelalte rezultate şi jucăm să câştigăm. Mai sunt opt finale pe care trebuie să le câştigăm”, a spus Ropotan.

 Hagi, cuvinte bune pentru Pandurii

Meciul de sâmbătă seara, chiar dacă nu a fost unul foarte reuşit, l-a făcut pe Hagi să aibă cuvinte de laudă pentru Pandurii. ”Regele” a mărturisit că investește anual un milion de euro doar în centrul de copii și juniori, buget cu care Pandurii și-ar rezolva o parte din problemele actuale. Hagi a nominalizat echipa lui Iordănescu în primele trei pe care le vede cu șanse de a câștiga campionatul în acest an și implicit de a evolua la vară în preliminariile Champions League. „Sunt puternici, Târgu Jiul e puternică, se va bate la campionat. Prima opţiune pentru mine e Dinamo, a doua e Târgu Jiul şi a treia e Steaua. Aşa cred, ele trei se vor bate la campionat, iar noi suntem și noi acolo. Ne-am impus în fața unei echipe foarte bune, șmecheră, cu experiență, care știe să profite pe anumite faze, dar am făcut-o bine și mă bucur. Îmi pare rău că nu am câștigat pentru că meritam și puteam să le marcăm mai multe goluri. E o mare experiență pe care o acumulează clubul, nu avem experiența celorlalte, dar învățăm din aceste meciuri pentru ca la anul să fim foarte buni”, a declarat Hagi.

Edward Iordănescu este de părere că Pandurii nu ar fi meritat să câştige meciul cu Viitorul. "Nu meritam trei puncte. Nu am jucat ce trebuia în prima repriză. Nu am fost pregătiţi mental pentru acest joc, nu am avut agresivitate. Dar după pauză a fost altceva. Daca eram mai inteligenţi, puteam chiar câştiga".

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: