HANDBAL: Meci pentru calificarea în optimile Cupei României

Finalista de anul trecut a cupei, Energia Târgu-Jiu, va juca pe teren propriu împotriva echipei Dunărea Călăraşi, în optimile Cupei României la handbal. Duelul dintre Energia şi echipa selecţionerului Aihan Omer, Dunărea Călăraşi, este programat pentru joi, 17 decembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Meciul va începe la ora 18:00.

La o săptămână de meciul din campionat, Energia Târgu-Jiu şi Dunărea Călăraşi se întâlnesc din nou în Sala Sporturilor din municipiu, de această dată în optimile Cupei României. În campionat s-a terminat la egalitate, 26-26. După cinci meciuri fără înfrângere în campionat, gorjenii vor victoria şi în ultima partidă din 2015, din Cupa României, spune antrenorul Bozo Rudic: “Chiar este o revanşă, dar este un meci de cupă. Nu avem presiune, este Cupa României şi totul este posibil. Trebuie spus însă că este al treilea meci în şapte zile, iar băieţii sunt obosiţi şi fizic şi psihic, dar ne pregătim să câştigăm acest meci. Eu zic că nu se va repeta meciul de campionat, disputat acum o săptămână. Am revăzut meciul de campionat şi am văzut că am făcut multe greşeli atunci, greşeli pe care sper că nu le vom mai face încă o dată”.

Având avantajul terenului propriu, antrenorul Energiei consideră că formaţia gorjeană este favorită în confruntarea cu echipa lui Aihan Omer. “Suntem favoriţi în acest meci. Eu vreau să câştigăm acest meci şi să mergem liniştiţi şi fericiţi în vacanţă. Apoi, după câteva zile libere să începem să ne pregătim în linişte pentru ce a mai rămas din retur”.

Sunt şi probleme de efectiv. Chiruţ este la recuperare, Mănescu abia a revenit la antrenamente după o accidentare, în timp ce Acatrinei acuză și el unele probleme medicale. Partida va fi arbitrată de cuplul Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu, ambii din Moreni, Dâmboviţa. Observator federal a fost delegat Nicolae Popa din Piteşti.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: