Cristian Lupuț revine după experiența de la ACS Viitorul Târgu Jiu

Ocupanta locului 1 în play-out-ului Seriei 10 a Ligii a 3-a în această stagiune a anunțat că îl va numi în funcția de ”principal” pe Cristian Lupuț, antrenor cu experiență la nivelul Ligii 2. Acesta nu a mai antrenat după trista experienţă pe care a avut-o cu ACS Viitorul Târgu Jiu la începutul ultimului sezon.

Fostul antrenor de la Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, a avut mai multe experienţe de tristă amintire cu echipa ACS Viitorul Târgu Jiu. Ultima chiar în acest sezon recent încheiat, acesta fiind antrenorul cu care echipa începea noul sezon. Acum tehnicianul revine în antrenorat fiind ales de SCM Zalău care a avut pe listă mai multe variante de antrenori cu experiență, dar a ales să meargă pe mâna lui Lupuț pentru campionatul următor. Acordul dintre SCM Zalău și Cristian Lupuț a fost deja confirmat de managerul clubului, Marius Paşca, acesta afirmând că ”principalul” va avea susținerea oamenilor din club în totalitate, informează liga2.ro.

Cristian Lupuț se va întoarce la treabă după o pauză de câteva luni. El a avut ultima experiență la ACS Viitorul de care s-a despărțit în septembrie anul trecut. Anterior, Lupuț le-a mai pregătit pe Aerostar Bacău, dar și pe Luceafărul Oradea, pe aceasta din urmă în câteva rânduri. De altfel, formația din Târgu Jiu a fost pregătită de Lupuț tot în două rânduri, în afara experienței încheiate toamna trecută.

În finalul acestei stagiuni, 2021/2022, Cristian Lupuț a ajutat Luceafărul Oradea. Nu a avut o poziție oficială, clară, dar a încercat să ajute cu experiența sa formația care termină întrecerea Seriei 10 a Ligii a 3-a pe ultimul loc şi retrogradează la judeţ.

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: