Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au pierdut jocul salvării

CSM Târgu Jiu a pierdut în ultima etapă a Ligii Florilor meciul cu echipa din Brăila, scor 24-43, un joc care putea însemna salvarea de emoțiile barajului. CSM Târgu Jiu a încheiat acest sezon pe locul 11 în Liga Florilor și va juca barajul de la Mioveni care va stabili echipele retrogradate și cele care se mențin sau promovează în prima ligă.

CSM Târgu Jiu a pierdut, în deplasare, meciul din ultima etapă din Liga Florilor Mol, cu Dunărea Brăila, scor 24-43. Echipa primăriei a încheiat sezonul pe locul 11 în Liga Florilor, loc ce duce la barajul de menținere/promovare în Liga Florilor.

„În urma rezultatelor înregistrate în ultimele etape, CSM Târgu Jiu nu a putut evita locul 11 ce duce la baraj. Gruparea gorjeană se pregătește acum să treacă prin emoțiile barajului, acolo unde se va confrunta cu CSM Deva, CS Activ Prahova Ploiești și HC Zalău. Conform regulamentului FRH, turneul de menținere/promovare în Liga Florilor se va desfășura în perioada 24-26 mai”, a anunțat oficial clubul primăriei.

La baraj echipele vor juca în turneu, după sistemul „fiecare cu fiecare”. Primele două clasate la turneul de baraj vor promova sau se vor menține în Liga Florilor iar ultimele două vor retrograda sau vor rămâne în liga secundă.

Conform regulamentului FRH, CSM Târgu Jiu va juca primul meci cu Activ Ploiești, apoi cu CSM Deva și în ultima zi a turneului, cu HC Zalău, turneul urmând să aibă loc la Mioveni.

Vizualizări: 1,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: