Handbalistele de la CSM Târgu Jiu, joc de mare luptă contra Buzăului!

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 25-28, la pauză 13-14. Laura Moldovan a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 6 reușite. 

Meciul a fost unul destul de echilibrat, cu cele două echipe alternând la conducere pe tabela de marcaj, dar decis de rătările grupării gorjene. Handbalistele lui Liviu Andrieș au ratat 3 lovituri de la 7m, și au avut și alte oportunități de ”unu la unu” cu portarul advers, a informat csmtargujiu.ro. Gloria Buzău, echipă puternică și experimentată, a profitat de inexactitățile din plan ofensiv ale gorjencelor și a plecat de la Târgu Jiu cu cele 3 puncte. 

“Fetele au muncit, și-au dorit, s-au bătut împotriva unei echipe puternice, care are talie și forță. Diferența s-a făcut pe ratări. Cred că am ratat 8-10 aruncări din situație unu la unu cu portarul. Într-un asemenea meci strâns, contează. Când trei dintre jucătoarele tale prind o zi mai proastă, este destul de complicat. Maria Gavrilă a fost răcită toată săptămână, de aceea nu a mai apărut în repriza a doua. E clar că pentru noi contează orice jucătoare. Ca bancă tehnică, nu suntem foarte mulțumiți de unde ne aflăm ca echipă, dar am acumulat niște puncte importante. Avem un program greu în tur, trebuie să batem formațiile de valoare apropiată”, a spus antrenorul Liviu Andrieș după meci.

Ana Maria Lopătaru a făcut un meci excelent, reușind să înscrie 5 goluri în poarta Buzăului.

CSM Târgu Jiu – Gloria Buzău 25-28(13-14)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(14 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 1g, Angela Pușcaș 4g, Andreea Mihart, Simone Bohme, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță, Laura Moldovan 6g, Ana Maria Lopătaru 5g, Sabrina Lazea 1g, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 4g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 1,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: