Anunțul momentului despre Liga 1: Va fi o singură echipă la Craiova!

Ideea unei singure echipe în orașul Craiova este din nou de actualitate și este tot mai des vehiculată de oamenii de fotbal. Florin Prunea a dezvăluit că are informații, pe surse, și a lăsat de înțeles că fuziunea dintre rivalele CSU și FC U ar fi mai aproape decât se credea.

Florin Prunea anunță fuziunea dintre CSU și FC U, ideea unei singure echipe în Craiova, fiind din nou de actualitate.

Florin Prunea, fost portar al Generației de Aur și conducător în fotbalul românesc, a adus din nou in discuție, sâmbătă seară, în direct, la TV, ideea unei singure echipe în Craiova.

Prunea a fost la doar un pas să devină oficial în Bănie, după ce în urmă cu câteva săptămâni a negociat cu Adrian Mititelu pentru o potențială instalare a sa în funcția de președinte la FC U Craiova.

Discuțiile nu s-au concretizat, însă Florin Prunea a rămas în continuare un fin urmăritor al fotbalului oltean. Și se pare că fostul mare portar are și câteva informații prețioase din Bănie, deoarece a anunțat că fuziunea dintre CSU și FC U, echipele rivale ale Craiovei, se va materializa în cele din urmă.

„Aș fi vrut să încep cu sfârșitul întrebării, cu o singură echipă în Craiova, am tot trecut prin Craiova și așa se vorbește, vorbesc oameni care chiar știu ce vorbesc acolo. Se pare că așa va fi până la urmă. Eu cred că ar fi foarte bine, nu sunt în tabăra celor care spun că e foarte bine să fie două echipe în Craiova.

Eu cred că din punct de vedere economic Craiova nu poate avea niciodată două echipe. Sigur, sunt și oameni din privat care pot ține o echipă fără probleme, dar puterea economică a orașului este una care nu poate ține două echipe.

Craiova a fost o singură dată cu titlul pe masă, cu CFR, dar a fost anul în care la Craiova lucrurile au mers exact cum trebuie să meargă la un club profesionist, în sensul că nu s-au schimbat foarte multe lucruri.

Meciul ăla se câștiga dacă aveau suporterii. Au avut 1-0, dar a contat foarte mult lipsa spectatorilor. Din păcate, ce a urmat în toți acești ani, schimbări de antrenori, vânzări de jucători, întoarceri de jucători.

Sunt două vestiare grele, și la Rotaru, și la Mititelu, și trebuie ținute în frâu, nu neapărat cu biciul, de oameni cu personalitate, de antrenori specializați, de oameni care, în momentul în care intră în vestiar, domnul Bancu și, dincolo, domnul Bahassa să nu mai întârzie patru zile.

Asta dă dovadă că e ceva în neregulă cu cele două vestiare. Atunci trebuie oameni cu personalitate, când intră în vestiar, jucătorii să se uite la ei și să spună „cu ăsta nu merge așa”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

Vizualizări: 2,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: