Handbaliştii au încheiat sezonul îngenuncheaţi

Handbaliştii Energiei au încheiat în genunchi sezonul după ce au fost umiliţi pe teren propriu de campionii de la HCM Constanţa cu 38 la 26. Dacă la handbal nu au putut să câştige, gorjenii au încercat să se revanşeze altfel! Mărgineanu a provocat o încăierare generală după ce l-a lovit cu cotul pe Stavrositu chiar la finele meciului. Situaţia nu a degenerat.

Situaţia tensionată de la Energia cauzată de ratarea obiectivului a degenerat la finele meciului cu Constanţa. Deşi se feresc s-o recunoască, handbaliştii sunt afectaţi că nu au reuşit să prindă un loc în primele 5, iar starea negativă a fost accentuată de „corecţia” pe care au primit-o de la campioana HCM Constanţa.

Mărgineanu, „capul” răutăţilor

Energia a înregistrat în faţa marinarilor, a patra înfrângere consecutivă în acest final de sezon. Gorjenii încheie pe un dezamăgitor loc 7 şi i-au lăsat şi nervii în ultimul meci. Jucătorii celor două echipe s-au încăierat la finele partidei, fiind despărţiţi cu greu de arbitrii. Totul a pornit de la gestul uriaşului de 2 metri, Mărgineanu care l-a lovit cu cotul pe piticul Constanţei, Marius Stavrositu. „Din cauza vârstei poate a cam luat-o puţin pe lângă, a fost şi luat de val. Nu sunt de acord cu ceea ce a făcut dar aste e. Cred că a fost totuşi şi un pic provocat. Una peste alta a fost un meci bun, viu disputat, aprig, în care au mai ieşit şi scântei” a comentat Andrieş gestul elevului său.

Revanşa în finala Cupei ?

Chiar dacă au fost umiliţi de campioni, gorjenii vor să-i reîntâlnească în Cupa României. Nu pentru a-şi lua revanşa ci pentru că cele două echipe sunt în părţi diferite ale tabloului şi se pot întâlni numai în finală. O finală cu Constanţa le-ar garanta lui Florea şi compania prezenţa în Cupa Cupelor indiferent de rezultat. “Nu cred că asta e diferenţa dintre cele două echipe. S-au făcut multe greşeli pe final de joc, era final de campionat”, spune Andrieş completat de antrenorul de la Constanţa, Ion Crăciun. „Mai avem Cupa României, unde trebuie să ne mobilizăm şi să arătăm că suntem cea mai bună echipă din campionat. Energia nu are echipă rea. A mai făcut surprize, a câştigat la Odorhei. Dacă se mobilizează, poate să ajungă în finala Cupei.”

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: