Handbaliştii de la Energia merg cu trenul în deplasare

Handbaliştii de la Energia Pandurii merg cu trenul la Suceava. Pentru că deplasarea e lungă şi obositoare, Liviu Andrieş a decis să ducă echipa cu trenul pentru meciul din această etapă, mai ales că e chiar mai ieftin decât cu autocarul. Meciul dintre Bucovina Suceava şi Energia este programat sâmbătă dimineaţa, la ora 11:00. Handbaliştii au plecat noaptea trecută spre Suceava, iar azi vor efectua acolo şi un antrenament.

Energia nu se află la prima peripeţie de acest gen, şi anii trecuţi antrenorii care au pregătit echipa alegând astfel de soluţii pentru deplasările foarte lungi. Avantajele le-a explicat chiar Andrieş care consideră că jucătorii se pot şi odihni la vagonul de dormit pe timpul drumului: “S-a mai mers cu trenul nu e prima dată. Aşa am dorit să plecăm cu trenul pentru că e mai uşor, mergem la cuşetă şi ne şi odihnim în acelaşi timp. Cred că e mai bine decât să facem atâtea sute de kilometri cu autocarul pentru că atunci oboseala e mult mai mare, mai ales că stai pe scaun. Vineri vom avea tot timpul pentru odihnă după drum, vom face şi o mişcare la Suceava iar sâmbătă vom fi apţi de joc”.

Gazdele acestei partide nu sunt o echipă slabă dar Andrieş speră că vor profita de forma bună şi vor putea să se impună: „Atuurile noastre ar trebui să fie dorinţa noastră de victorie şi forţa grupului. Dacă ne dorim într-adevăr victoria şi vom juca în echipă le vom pune mari probleme celor de la Suceava chiar dacă vom avea un meci greu. Nu avem nimic de pierdut şi mergem să jucăm”.

Jucătorii n-au primit banii din ianuarie

Problemele financiare care au măcinat echipa şi anul trecut continuă să existe. Plecările de antrenori şi jucători din iarnă nu au rezolvat deloc problema salariilor aşa cum se spera iar banii din luna ianuarie încă mai sunt aşteptaţi de o parte dintre jucători. „Toate aceste probleme nu sunt bune şi afectează echipa. Zilele acestea, chiar ieri, conducerea a reuşit să rezolve o parte din banii de pe luna ianuarie dar sperăm că pe parcurs vor ajunge la zi cu salariile”, a spus Andrieş care recunoaşte că jucătorii sunt afectaţi şi speră într-o rezolvare rapidă a situaţiei pentru ca handbaliştii săi să se poată concentra numai la meciuri.

„Sunt încă probleme dar am primit din partea preşedintelui asigurări că se va ajunge la un moment dat să primim toţi banii, nu ştim când exact. Eu zic că asta afectează echipa dar treaba mea e să antrenez şi dumnealor să rezolve problemele echipei”, a mai spus Andrieş. Chiar dacă jucătorii au rămas fără un sfert din contracte, chiar şi în această situaţie problemele financiare persistă la Energia. Promisiunile că se va rezolva problema datează de pe vremea fostului preşedinte Gore Popescu şi au rămas tot la stadiul de promisiuni.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: