Hanu: În weekend am avut peste 1000 de persoane la ştrand

Ştrandul din Motru este la mare căutare, spune primarul municipiului Dorin Hanu, care anunţă că peste 1000 de persoane s-au bălăcit weekend-ul trecut la bazinele centrului de agrement. Cei care vin la ştrand au acum posibilitatea să cumpere răcoritoare şi bere chiar din incinta ştrandului. Mai mult, cei care vin aici se pot conecta gratuit la internet.

Centrul de agrement din Motru a devenit punctul de întâlnire al motrenilor în zilele toride. Sute de persoane merg zilnic să se scalde la bazine, mai ales la sfârşitul săptămânii. Autorităţile locale spun că cei care merg acum la ştrand nu trebuie să mai părăsească incinta ca să caute un magazine de unde să-şi cumpere răcoritoare şi alimente, asta pentru că Direcţia Publică, cea care administrează acest centru, a obţinut avizele necesare pentru a comercializa astfel de produse la ştrand. “Cei de la Direcţia Publică vând sucuri, apă şi bere la pahar. De joia trecută se pot cumpăra de la ştrand. Cei care vin la bazine au şi acces la internet gratuit. Am avut peste 1000 de oameni în weekend, numai duminică au fost circa 700-800 de persoane. Direcţia Publică a făcut ceva încasări. Din aceşti bani îşi plătesc salariile, apa, curentul la pompe, pentru că merg în continuu. Mai sunt substanţele care se pun în apă în fiecare dimineaţă. Se fac probe care se duc la Direcţia Sanitară săptămânal pentru analiză. Lunea este zi de curăţenie, revizii şi întreţinere, iar programul începe la ora 15”, a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

Cei care merg la ştrandul din Motru trebuie să plătească o taxă de intrare. Adulţii trebuie să achite 10 lei şi 5 lei copiii sub 18 ani. Pentru minorii sub 7 ani intrarea este liberă, a precizat primarul Dorin Hanu.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: