Haos la aeroport, zboruri anulate

Scandal, marţi, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, după ce pasagerii care ar fi trebuit să decoleze au fost informaţi că nu mai pot zbura spre destinaţiile dorite din cauză că Blue Air sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România.

Pasagerii care ar fi trebuit să decoleze marţi de pe Aeroportul Otopeni au fost informaţi că Blue Air sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, după ce conturile le-au fost blocate.

Personalul aeronavelor, respectiv piloţii şi însoţitorii de zbor ai companiei, a fost trimis acasă, pentru că nu vor avea zbor de pe aeroporturile din România până în 12 septembrie.

Din cauza situaţiei create, pasagerii protestează în Aeroportul Otopeni.

În timpul scandalului de pe Aeroportul Otopeni, dar şi pe fondul altor situaţii conflictuale de pe alte aeroporturi din Europa, unde pasagerii curselor Blue Air nu s-au putut îmbarca, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că a discutat cu ministrul mediului, Tanczos Barna, pentru a găsi o variantă de deblocare a situaţiei, notează Mediafax.

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: