Șoferi beți, lăsați pietoni

Inconștiență! Mai mulți gorjeni au rămas fără permisul de conducere după ce au fost prinși beți la volan. Alții au condus deși nu aveau permis. Și ei s-au ales cu dosare penale. 

Un tânăr, de 29 de ani, din Borăscu a fost tras pe dreapta pe un drum județean. Când a suflat în fiolă, a rezultat că era aproape de comă alcoolică. "Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni, au depistat, în trafic, un bărbat de 29 ani, din comuna Borăscu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 Turceni, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care are suspendat dreptul de a conduce", a transmis IPJ Gorj. 

Și nu a fost singurul. Au mai fost trași pe dreapta și alți gorjeni. Au fost prinși mulți și fără permis, și băuți. Și doar weekendul trecut. Astfel de incidente au fost semnalate în Turceni, Urdari, Polovragi, Dănești, Samarinești sau Tismana.

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: