Harabagiu şi turma lui Dragnea

Simona Halep a mai făcut o eliminare în PSD, un anume Harabagiu fiind dat afară de Liviu Dragnea, după ce a propagat în spaţiul virtual o minciună uriaşă. Acest Harabagiu, care le spune pesediştilor ce şi cum să comunice, a cerut filialelor PSD să posteze pe facebook şi să distribuie masiv minciuna colosală că pe Arena Naţională a fost huiduită Simona Halep. Asta deşi pentru absolut toată lumea a fost evident că persoana huiduită a fost Gabriela Firea, primarul Capitalei.

PSD a avut însă nevoie de 24 de ore pentru a recunoaşte minciuna. Dragnea l-a concediat pe Harabagiu, dar problema PSD este mult mai mare. Dragnea ar trebui să se întrebe ce fel de partid conduce, dacă zeci de organizaţii judeţene au respectat indicaţiile acestui Harabagiu. Minciuna era una evidentă. Sigur, nu ar fi prima minciună promovată intens de PSD, dar asta era genul de minciună care te face de râs. Chiar dacă internetul suportă orice.

Că Harabagiu este un comunicator de 2 bani, că s-a făcut o greşeală parcă mai înţeleg. Dar faptul că zeci de filiale s-au încolonat în spatele unei minciuni nu este de acceptat. Cineva a postat această minciună pe pagina de facebook a PSD Gorj. Ar trebui şi el să plece. Altcineva a postat pe pagina PSD Constanţa. Altcineva la Tulcea, la Bucureşti, la Ilfov şi aşa mai departe. Ei au rămas în PSD, în aşteptarea unui nou Harabagiu care să le spună cum să gândească.

Aceşti oameni nu au reuşit să impună ideea că Simona Halep a fost huiduită. Nici nu ar fi avut cum. Au reuşit însă să impună ideea că PSD este o turmă, care îl urmează orbeşte pe Dragnea. Ceea ce a fost evident şi în ziua cu mitingul alb, dar parcă nu atât de evident ca acum.

PSD Gorj nu a şters clipul mincinos cu huiduielile nici măcar după ce Dragnea a cerut public filialelor să facă asta. M-am uitat ce distribuiri au avut. În general, oameni care criticau gestul oribil al PSD. Au fost şi câţiva pesedişti care au distribuit minciuna, gen Marius Bălu de la Fărcăşeşti. Destul de puţini însă, comparativ cu alte minciuni distribuite la greu de PSD. Semn că totuşi le-a rămas un oarecare simţ al măsurii.

Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: