Hărțuitorul artistelor Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota a fost reținut!

Teroarea surorilor Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota a luat sfârșit! Cel care le trimitea de bună perioadă de vreme sute de mesaje și le suna non-stop a fost reținut de poliție. Agresorul este un bărbat în vârstă de 39 de ani, din satul Bulbucata, judeţul Giurgiu.

 

Artistele de muzică populară trăiau un adevărat coșmar despre care nu s-au ferit să vorbească public.

„Am trecut câteva luni printr-o perioadă foarte grea. Am tot avut telefonul ocupat de acest hărţuitor pentru că dorea să intre în legătură cu sora mea. Şi pentru că nu putea să intre cu ea, mă suna pe mine să-l pun în legătură cu ea. Eu nu puteam să fac acest lucru. După un timp, am apelat la Poliţia Dolj şi am făcut plângere, am fost ajutată de doi ofiţeri foarte inimoşi şi iată că de ieri nu mai sunt deranjată nici cu mesaje, nici cu apeluri care erau de la număr privat, deci nu-l puteam bloca. Nu l-a oprit nimic când mă apela, eu i-am mai dat la telefon şi pe soţul meu, şi pe băiatul meu. Mă suna la miezul nopţii, puneam telefonul pe silenţios şi dimineaţa găseam şi 200 de apeluri. Simţeam că sunt în pericol, dar acum sunt liniştită şi vreau să mulţumesc Poliţiei Craiova”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu la un post central de televiziune.

Același individ a hărțuit-o ani de zile pe Marcela Fota. Văzând că nu are succes, a început să o contacteze pe Mariana Ionescu Căpitănescu, în speranța că aceasta își va îndupleca sora să-i acorde lui atenție.

„Marcela are de ani de zile probleme cu acest individ. O suna să se vadă cu ea. Neștiind cine este sau numele lui, la un moment dat îi dădea pe alții la telefon, ba o prietenă. La un moment dat până și avocata a vorbit cu el. Până la urmă i-a blocat numărul. De o lună mă sună pe mine și eu, având în vedere că are mai multe numere de telefon, nu pot face față și uneori îi răspund. Numele lui este Nelu. Ne trimite mesaje în care ne jignește. Probabil că s-a îndrăgostit de ea. Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol”, declara Mariana Ionescu Căpitănescu, la începutul lunii iulie, în cadrul emisiunii La Măruță.

Acum individul a ajuns în arestul poliției și va răspunde în fața legii pentru faptele sale.

„Ieri, 4 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 39 ani, din localitatea Bulbucata, judeţu Giurgiu, bănuit de comiterea infracţiunii de hărţuire.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa bărbatului din comuna Bulbucata, sat Bulbucata, judeţul Giurgiu.

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat dispozitive electronice care ar fi putut fi folosite la comiterea faptei.

Bărbatul a fost depistat la locuinţa sa şi condus de poliţişti la sediul Serviciul de Investigații Criminale Dolj în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, ar fi transmis unei femei de 53 de ani, din Craiova, în perioada 20 mai – prezent, prin intermediul unei reţele de comunicare, mai multe mesaje cu conţinut vulgar, de natură a îi provoca o temere.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj”, a transmis IPJ Dolj.

Galerie foto


Vizualizări: 4,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: