Hidroserv şi-a cerut insolvenţa

Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, si-a marti cerut insolventa, potrivit portalului just.ro. Tribunalul Bucuresti urmeaza sa stabileasca data sedintei in care va fi decisa intrarea in insolventa. Consiliul de Administratie al Hidroserv a hotarat in luna septembrie sa ceara insolventa companiei.
Cel care a solicitat in mod imperativ insolventa era presedintele CA al Hidroserv, Marian Sandu, acesta motivand solicitarea prin faptul ca societatea este intr-o situatie "financiara dezastruoasa". "Faptul de a nu depune in aceste conditii cererea de deschidere a procedurii de insolventa reprezinta infractiune si se sanctioneaza penal", se arata intr-o adresa a presedintelui Hidroserv catre ceilalti membri CA din 30 august.
Ovidiu Agliceru, seful Directoratului Hidroelectrica, a declarat pentru HotNews.ro ca Hidroserv a mostenit o datorie foarte mare atunci cand s-a infiintat. Interesant este ca aceste probleme nu au fost rezolvate in perioada cat Hidroelectrica s-a aflat in insolventa. Abia dupa iesirea din insolventa din iunie, Consiliul de Supreveghere al Hidroelectrica a cerut verificarea lucrarilor de la Hidroserv. (H.N.)

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: