Hîrsu şi Frimu rămân la Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a făcut publică recent despărțirea de antrenorul principal Cristian Lupuț dar nu a anunţat cine va fi noul antrenor al echipei. Singurul anunţ al clubului a fost cel legat de prelungirea contractelor celor doi secunzi Dorin Hîrsu și Cosmin Frimu.

Clubul ACS Viitorul Târgu Jiu i-a mulţumit lui Cristian Lupuț pe pagina de socializare şi a anunţat marți, cu o zi înainte de reunirea lotului, că anumiți colaboratori pe care s-a bazat Cristian Lupuț în stagiunea precedentă vor rămâne și vor coordona primele antrenamente. Nu s-a precizat unde se va reuni echipa care până în acest an a efectuat toate cantonamentele centralizate la Sânmartin, lângă Oradea, acolo unde este baza de antrenamente a celor de la Luceafărul Oradea.

Antrenorul cu portarii Dorin Hîrsu și antrenorul secund Cosmin Frimu continuă să lucreze pentru ACS Viitorul Târgu Jiu care în trecut a fost echipa vâlceană ACS Șirineasa și apoi o echipă hunedoreană, ACS Energeticianul.  ”Clubul nostru a ajuns la un acord privind prelungirea contractelor cu Dorin Hîrsu, antrenor cu portarii și Cosmin Frimu, antrenor secund, atribuții ce le-au avut și în sezonul trecut. Aceștia se vor ocupa în perioada următoare și de pregătirea echipei până se va trasa un obiectiv clar. Le dorim mult succes”, a anunțat clubul într-o postare pe pagina de Facebook a echipei înființată de scurt timp după ce vechea pagină a fost închisă. Nu se ştie încă dacă vreunul dintre cei doi secunzi ai fostului antrenor Lupuţ va prelua atribuţiile de antrenor principal şi nici care a fost prezent la reunirea anunţată pentru miercuri 15 iulie.

Surse din cadrul clubului din Târgu Jiu au precizat totuşi că se are în vedere căutarea altui antrenor principal. ACS Viitorul este presată și de timp, întrucât a precizat că după reunirea lotului jucătorii și stafful tehnic vor intra în cantonament, pentru începerea pregătirilor pentru sezonul următor.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: