Jucător al Craiovei, dorit de echipe de top din Italia

Echipe de top din Italia se luptă pentru semnătura lui Alexandru Cicâldău. Pe lista formațiilor care îl doresc pe internaționalul român se află Lazio, Atalanta, Fiorentina, Sampdoria, Sassuolo, Torino, Benevento și Monza, anunță sport.ro.

Alexandru Cicâldău este unul dintre cei mai buni jucători din lotul Universității Craiova, iar oltenii ar putea să dea lovitura pe piața transferurilor dacă îl vor vinde pe mijlocașul cumpărat de la FC Viitorul.

Mai multe echipe importante din Italia se luptă pentru semnătura mijlocașului de la Universitatea Craiova, care poate deveni cel mai scump transfer din istoria clubului oltean dacă i se va plăti lui Mihai Rotaru suma cerută. Mijlocașul central cumpărat de Universitatea Craiova de la FC Viitorul în schimbul sumei de un milion de euro este urmărit de scouterii unor echipe importante din Italia, iar pe lista formațiilor care îl doresc pe internaționalul român se află Lazio, Atalanta, Fiorentina, Sampdoria, Sassuolo, Torino, Benevento și Monza, anunță sport.ro.

Mai mult, sursa citată anunță că directorii sportivi ai acestor cluburi din Italia au luat deja legătura cu Cristiano Bergodi, antrenorul italian al Universității Craiova, dar și cu Devis Mangia și Pietro Chiodi, impresarul lui Alexandru Cicâldău, pentru a aduna cât mai multe informații despre fotbalistul din Bănie.

Alexandru Cicâldău a fost urmărit la meciurile oltenilor de scouterii echipelor din iIalia, iar Mihai Rotaru i-a stabilit deja prețul.mijlocașului central. Dacă Universitatea Craiova va câștiga campionatul, atunci patronul grupării din Bănie va solicita 10 milioane de euro plus bonusuri de performanță pentru fotbalistul său. Astfel, Alexandru Cicâldău ar deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului oltean dacă se va vinde cu 10 milioane de euro, înaintea lui Alexandru Mitriță (8 milioane de euro), Andrei Ivan (3 milioane de euro) și Alexandru Băluță (2,65 milioane de euro).

Vizualizări: 1,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: