Craiova va juca cu titlul pe masă meciul cu CFR

Universitatea Craiova și CFR sunt aproape de a juca „finala campionatului!” Toate calculele în lupta la titlu din Liga 1 sunt făcute şi se aşteaptă ca meciul direct din ultima etapă să se joace cu titlul pe masă.

Craiova este lider în Liga 1 după cele șapte etape care s-au jucat în play-off-ul Ligii 1, iar lupta pentru titlu se anunță una pe muchie de cuțit, CFR fiind la un singur punct în spatele oltenilor.

Așa cum era de așteptat, echipa lui Dan Petrescu nu s-a împiedicat cu Gaz Metan și a ajuns la patru victorii în play-off, singurul eșec, care poate cântări însă decisiv, fiind chiar în fața Craiovei (2-3).

Până la marele meci cu CFR, Craiova mai are de juca la Botoșani și cu Astra, la Giurgiu. La prima vedere, par două deplasări grele, însă Astra n-are drept de joc în Europa și rămâne de văzut dacă se va putea mobiliza și cu Craiova, după ce le-a încurcat pe FCSB (3-2) și CFR Cluj (2-2), revenind spectaculos de fiecare dată.

Spre deosebire de Craiova, CFR are un program mai greu. Ardelenii vor juca în etapa viitoare cu FCSB, care nu mai e sigură de finala Cupei României și trebuie să tragă tare pentru a prinde un loc în Europa.

Apoi, CFR se întoarce în Gruia pentru duelul cu Botoșani, echipă care își propune și ea să joace în Europa. Moldovenii pot fi foarte periculoși, după ce au făcut egal în deplasare cu FCSB (1-1) și au dominat-o clar pe Astra pe teren propriu, într-un meci terminat la egalitate: 0-0.

Program Craiova:

Botoșani (d)

Astra (d)

CFR (a)

Program CFR:

FCSB (d)

Botoșani (a)

Craiova (d)

Vizualizări: 1,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: