Cojocaru: Vom avea o echipă mult mai puternică

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu se arată foarte optimist înainte de a începe pregătirea cu întregul lot. Chiar dacă este în perioada de căutări şi de definitivare a lotului, tehnicianul este convins că va putea forma o echipă puternică la Pandurii.

Un număr mare de jucători s-a prezentat la reunirea echipei Pandurii, majoritatea convinşi să vină de actualul antrenor Călin Cojocaru.

Acesta a reuşit să readucă la Târgu Jiu mai mulți fotbaliști pe care i-a dorit încă din iarnă şi chiar i-a avut atunci la pregătire, dar nu i-a putut transfera. 

Pentru noul sezon, Călin Cojocaru le promite gorjenilor că va face o echipă puternică la Târgu Jiu. “Bineînțeles că vom avea o echipă mult mai puternică, altfel nu ne apucam de treabă. Anul trecut am trecut prin greutăți mari. Am avut anumite restricții asupra transferurilor. Nu vreau să mai vorbesc despre perioada trecută, vreau să vorbesc despre viitor și cu siguranță o să fie o altă echipă față de ce a fost”, a explicat antrenorul care recunoaşte că el a convins o mare parte dintre jucători să-l urmeze în acest nou proiect: „Financiar, nu este treaba mea să vorbesc. Am convins un număr important de jucători să vină la Târgu Jiu, dar i-am convins spunându-le adevărul, ce înseamnă Pandurii acum. I-am convins în primul rând cu brand-ul și condițiile de aici. Au poftă de a juca fotbal și de a ajunge la un nivel cât mai bun”.

Deja au revenit la echipă o parte dintre jucătorii aduşi în iarnă dar şi foarte mulţi alţi jucători despre care antrenorul e convins că vor confirma.

Vizualizări: 574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: