Pandurii va avea un lot de 23 de jucători

Lotul echipei Pandurii pentru noul sezon va număra 23 de jucători, chiar dacă pe parcursul pregătirii se vor afla la antrenamente mai mulţi fotbalişti. Antrenorul Călin Cojocaru a avut la reunire 23 de jucători dintre care jumătate sunt în probe, dar şi o serie de absenţi motivat.

Cu numeroşi jucători în probe, Pandurii Târgu Jiu pare să fi definitivat totuşi în mare parte lotul, pentru că antrenorul Călin Cojocaru a precizat că aproximativ toți jucătorii care au venit săptămâna trecută, şi pe care i-a avut deja câteva zile la antrenamente înainte de reunirea oficială, vor rămâne la Pandurii.

“Mă bucur că am revenit şi noi din nou la pregătire după o pauză de patru luni. Am început pregătirea, lotul este aproape complet și sperăm să facem lucruri frumoase pe viitor. La primul antrenament am avut sub comandă 23 de jucători, dar în total o să fim 26. Pe final, cum am mai spus, vor rămâne doar 23”, a explicat tehnicianul, care mai are totuşi câteva semne de întrebare în privinţa celor veniţi: „Jucătorii învoiți şi cei care au lipsit la reunire au probleme medicale. Sunt câțiva fotbaliști asupra cărora vreau să mă edific, dar, în mare, ei vor face parte din viitorul lot. Predomină jucătorii români, dar și jucătorii străini sunt în număr important. O să-i văd pe toți și pe parcurs o să vedem cine o să rămână în lotul echipei”.

Lotul actual include trei portari: Alexandru Oprița, Alexandru Krupenschi şi Cătălin Iovicin, un portar fiind junior fiind adus în probe de la Piteşti.

Fundaşii pe care Pandurii îi va avea la pregătire, după ce vor veni şi jucătorii învoiţi sunt: Alexandru Vasilescu, Cătălin Cotolan, Alexandru Cuțitoiu, Leonard Gheorghe, Emmanuel Okeke, Alex Castanque, Borislav Zlataric şi George Alfieri. Cojocaru se pote baza şi pe foarte mulţi mijlocaşi: Andrei Pleşa, Cristian Ştefan, Martin Remacle, Prince Bouaben, Rafael Zaborovski, Adrian Tănăsoiu, Horațiu Peia, Andrei Șendroiu şi Albert Cornicioiu şi pe atacanţii Sebastian Velcotă, Steven Goma, Tian Luvuezo şi Ronaldo Lima.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: