Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop - 1 septembrie

Berbec
Vreţi să fiţi singur şi vă retrageţi într-un colţişor. V-aţi săturat să fiţi persoana care vine cu ideile bune, iar acum puteţi face o mică schimbare şi să staţi mai retras. Dacă vreţi să aduceţi unele schimbări, acesta este un moment bun să o faceţi.

Taur
Toată lumea este atrasă de energia pe care o degajaţi şi nimeni nu se îndoieşte de abilităţile dumneavoastră de a rezolva orice problemă. Singura întrebare pe care trebuie să o aveţi în minte este dacă veţi reuşiţi să vă concentraţi bine.

Gemeni
Aveţi foarte multe proiecte în desfăşurare, iar aceste activităţi vă vor ţine ocupat toată ziua. Veţi rămâne curând fără energie, dar veţi avea destul timp să vă odihniţi după ce terminaţi treaba. Chiar dacă pare că munciţi foarte mult, nu reuşiţi să realizaţi foarte multe.

Rac
Mintea este plină astăzi de gânduri frumoase, care vă fac viaţa mai interesantă. Vă simţiţi foarte confortabil şi sunteţi mai relaxat ca niciodată. Este una dintre acele zile în care simţiţi că vă puteţi transforma fanteziile şi visele în realitate.

Leu
Nu este o idee bună să vă concentraţi prea mult pe trecut. Ba chiar vă va deprima! Oricât de importante vi se par anumite perioade din viaţa dumneavoastră, au trecut, iar toată atenţia trebuie îndreptată spre viitor.

Fecioară
Astăzi aveţi o putere extraordinară, pe care nu ştiţi cum să v-o explicaţi. Vă simţiţi creativ şi foarte inteligent, dar modestia vă va împiedica să vă lăudaţi prea mult cu asta. Moderaţia şi respectul sunt esenţiale astăzi şi vă vor ajuta să deschideţi uşi importante.

Balanţă
Dacă sunteţi obsedat de control, veţi fi sigur că cineva vrea să vă facă să îl pierdeţi, iar o astfel de atitudine nu vă va ajuta foarte mult. Este important să vă comportaţi ca un adult şi să nu vă lăsaţi copleşit de superstiţii.

Scorpion
Sunteţi foarte puternic astăzi, iar farmecul dumneavoastră este imposibil de ignorat. Sunteţi persoana care controlează relaţiile şi care decide ce paşi trebuie făcuţi mai departe. Puteţi folosi, însă, puterea pe care o aveţi aşa cum vă doriţi.

Săgetător
Astăzi sunteţi impulsiv, iar asta vi se pare chiar amuzant, însă riscaţi să vă puneţi în situaţii penibile. Nu uitaţi că o secundă plină de acţiune se va transforma într-un trecut distant şi plictisitor, poate nu merită să vă încălcaţi valorile în care credeţi. Apreciaţi lucrurile mărunte din viaţă!

Capricorn
O inimă caldă şi un simţ al proporţiilor vă vor ajuta să vă menţineţi echilibrul astăzi. Este o zi potrivită să vă expuneţi talentele, mai ales dacă intenţionaţi să vă impresionaţi angajatorul sau un potenţial client. Nu  lăsaţi, însă, talentele pe care le aveţi să vă domine şi să vă facă să supraapreciaţi realitatea.

Vărsător
Indiferent de dimensiunea reală, vă simţiţi uriaş astăzi! Orice ar încerca prietenii să obţină, îi veţi ajuta să ajungă acolo mai repede ca oricând. Nu fiţi indiferent nici la nevoile dumneavoastră, pentru că puteţi să obţineţi tot ce vă doriţi.

Peşti
Uneori vă place să petreceţi timpul în propria lume fantastică, dominată de propria imaginaţie. Acum este timpul să vă relaxaţi şi vă lăsaţi influenţat de factori externi. Oamenii vor fi fermecaţi de creativitatea de care daţi dovadă şi vă vor aprecia mai mult ca oricând.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: