Horoscop - 25 august

Berbec
Sunteţi extrem de ambiţios pe front sentimental. Viaţa sentimentală a devenit prioritară. Faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă ţi sunteţi fericit că urmează să vi se întâmple lucruri la care aţi visat multă vreme. Familia este în permanenţă alături.

Taur
Nu vă mai gândiţi la ceea ce a rămas nefăcut, ci la cum aţi putea să schimbaţi lucrurile în favoarea dumneavoastră. Un prieten apropiat vă este alături, vă ascultă şi vă ajută cum poate el mai bine.

Gemeni
Vă men­ţineţi pe linia de plutire graţie talentelor pe care le puneţi la bătaie în ceasurile de cumpănă. Este un prag peste care trebuie să treceţi, pentru a câştiga o nouă experienţă şi pentru a vedea viaţa cu alţi ochi. Veţi vedea fiecare comentariu care vă contrazice ca pe un atac personal.

Rac
Înfloriţi pe zi ce trece şi prietenii şi întreg anturajul observă aceste schimbări apărute în ultimul timp. Nu ar fi exclus să aflaţi că aveţi un admirator, care până acum nu a îndrăznit să facă vreun gest. Sunt atât de multe rivalităţi la locul de muncă încât aţi face bine să nu vă găsiţi la mijlocul disputelor.

Leu
Vă simţiţi într-o dispoziţie mai bună şi vă clarificaţi mintea. Nu vă mai gândiţi la trecut, pentru că oricum nu-l puteţi aduce înapoi. Suferişi din cauza unei persoane de sex opus şi această stare vă face să vă comportaţi un pic cam rece cu cei din jur.

Fecioară
Vă simţiţi un pic pus pe jar din pricina unor probleme de ultima oră. Pentru a reuşi să duceţi la capăt ceea ce aveţi de făcut, este nevoie să primiţi sprijinul unor colaboratori. Acum este momentul să vă arătaţi calităţile comunicaţionale. E posibil să aveţi parte de un conflict serios cu partenerul.

Balanţă
Aveţi tendinţa să aduceţi mereu discuţia despre problemele personale, lucru care sare în ochi unor persoane care au avut ocazia să mai asiste la astfel de scene. Încercaţi să lăsaţi lumea să se exprime, altfel veţi fi judecat greşit şi chiar nu este cazul să vă faceţi duşmani.

Scorpion
Aveţi unele speranţe în privinţa unei persoane de sex opus care nu v-a mai dat nici un semn de viaţă. Aceste speranţe este foarte posibil să nu se concretizeze niciodată, din cauza comportamentului dumneavoastră din trecut. Gândiţi-vă bine la ceea ce vă doriţi.

Săgetător
Partenerul de viaţă vă face o propunere foarte importantă pentru amândoi, care implică o schimbare majoră în vieţile voastre. Vă gândiți îndelung dacă să acceptaţi sau nu. Este bine să vă informați înainte de a lua o decizie.

Capricorn
Vă frământă nişte lucruri din trecut, care acum ies la suprafaţă şi provoacă nişte discuţii extrem de neplăcute. Ar trebui să vă bazați pe argumente, nu să încercați să monopolizați discuţia, căci nu toată lumea este dispusă să vă asculte mereu.

Vărsător
Nu vă pasă foarte tare de părerea celor din jur şi acest lucru se citeşte pe chipul dumneavoastră. Ar trebui să încercați să fiți un pic mai diplomat, altfel riscați să jigniți unele persoane de care poate veți mai avea nevoie. Astăzi nu e ziua potrivită să cereți anumite lucruri la birou.

Peşti
Faceți o promisiune cuiva, însă gestul este mai mult spontan, decât bazat pe argumente de netăgăduit. Ar fi indicat să vă gândiți dacă vă puteți ţine o asemenea promisiune. Starea de bine va fi molipsitoare. În cazul în care câţiva dintre competitorii dumneavoastră la nivel profesional vă vor crea probleme, nu veți avea pic de milă pentru ei.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: