Horoscop - 26 august

Berbec
Faceți tot posibilul pentru a media un conflict între două persoane care vă sunt apropiate. Cu toate acestea, se pare că argumentele nu conving şi acest lucru vă nemulţumeşte foarte tare.

Taur
Aveți atât de mult de lucru încât nu stați o clipă locului. Faceți tot ce este posibil pentru a obţine rezultate satisfăcătoare. Uneori, deşi eforturile sunt cât se poate de serioase, nu ajungeți să vă îndepliniți scopurile.

Gemeni
Aveți parte de o zi destul de încordată la locul de muncă, din pricina unor noi elemente apărute în scenă. Situaţia în sine vă nemulţumeşte, pentru că nu vă place foarte mult schimbarea. Cineva vă face o bucurie mare, oferindu-vă un lucru pe care-l doreați de ceva timp.

Rac
Vă amuzați pe seama unei situaţii iscate în urma unor neînţelegeri cu prietenii. Este posibil ca ei să nu privească la fel de relaxaţi ceea ce s-a întâmplat şi chiar să se simtă jigniţi că găsiți amuzantă situaţia. Încercați să comunicați cu ei, astfel încât să nu existe interpretări greşite.

Leu
Sunteți motivat de mecanisme interne, necunoscute celorlalţi, astfel încât duceți la bun sfârşit şi cele mai plictisitoare munci. Aveți încredere în steaua dumneavoastră şi, prin urmare, nu lăsați nimic să vă stea în cale.

Fecioară
Dezaprobați poziţia unor persoane care nu gândesc ca dumneavoastră şi acest lucru se vede, chiar dacă nu este iniţiată nici o discuţie pe această temă. Vă bazați însă pe cei cu care ați mai lucrat până acum şi care v-au ajutat să atingeți rezultatele dorite.

Balanţă
Sperați să aveți parte de o şansă ca să arătaţi tot ceea ce sunteți în stare să faceți. Şefii sunt dispuşi să vă asculte cu atenţie, astfel încât ar fi bine să aveți toate lecţiile făcute înainte de prezentare. Pe de altă parte, aveți nevoie de o vacanță și simţiți că o meritaţi pe deplin, pentru că ați muncit pe brânci şi acum ohihna este pe primul loc.

Scorpion
Se pare că vă îndrăgostiți din nou, pentru că în ultima vreme nu vă luați gândul de la o persoană de sex opus. Dacă ştiți să vă jucați bine cărţile, aveți toate şansele ca şi ea să vă răspundă în modul pe care îl așteptați. Aveți de ales între mândrie şi vocea interioară, iar cele două vă împing în direcţii diferite.

Săgetător
Vă zbateţi singur să rezolvați câteva chestiuni urgente legate de serviciu. Colegii nu par să vă dea prea multă atenţie şi acest lucru vă nemulţumeşte foarte tare. Chiar dacă acum sunteți nevoit să luptaţi singur pe câmpul de bătălie, îi ţineți minte pe dezertori şi vă calculați bine următorii paşi.

Capricorn
Se anunţă o zi frumoasă, plină de tot felul de întâlniri. Sunteți solicitat în legătură cu un proiect al unor prieteni, care vă cer să colaborați cu ei. Entuziasmul şi pasiunea cu care participați vă ajută să câştigați încrederea tuturor.

Vărsător
Vă gândiți serios să faceți următorul pas în relaţia cu partenerul de viaţă. Aşteptaţi cel mai bun moment pentru a iniţia o discuţie. Viitorul vă surâde, astfel încât aveți mare încredere în forţele proprii. Vă împărţiți între serviciu şi casă, în măsura posibilului.

Peşti
O afacere de familie vă răpeşte câteva ore bune din zi. Subiectul nu prea vă interesează, dar sunteți obligat să asistați. În a doua parte a zilei, vă vedeți de treburile obişnuite. S-ar putea să primiți o invitaţie interesantă de la cineva de sex opus.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: