Horoscop - 30 august

Berbec
Astăzi faceți o plimbare în aer liber sau ieşiți la iarbă verde împreună cu  prietenii. Vă reîncărcați cu energie şi simţiți că starea generală se îmbunătăţeşte. Acest lucru nu este însă un motiv de a face vreun exces. Încercați să adormiți devreme şi mâncați seara cât mai puţin.

Taur
Vă gândiți foarte serios la unele discuţii avute. Oricât întoarceți lucrurile pe toate părţile, nu reuşiți să vedeți situaţia altfel decât prima oară. Poate ar trebui să nu vă mai consumați inutil şi să aveți mai multă încredere în propria judecată.

Gemeni
Imaginația condimentează viața sentimentală. Sunteți extrem de senzual și, dacă sunteți implicat într-o relație, veți fi dornic să reorganizați anumite lucruri. Încercați să vă odihniți pentru câteva ore, ca să puteți face faţă călătoriei care vă aşteaptă.

Rac
Faceți câteva modificări în casă, cumpărați mobilă nouă sau zugrăviți. Nu vă mai gândiți la lucruri imposibile și nu vă mai lăsați purtat de val fără un motiv serios. Începeți să fiți mai atent la chestiunile practice.

Leu
Vă ocupați toată ziua cu explicarea unei situaţii sau lucrări, de care beneficiază o persoană apropiată. Încercați să nu faceți promisiuni pe care nu sunteți capabil să le îndepliniți. Învățați să faceți compromisuri pentru că asta vă ajută să risipiți tensiunea din viața sentimentală.

Fecioară
Vă calculați cu grijă timpul necesar pentru terminarea unui proiect. Vă sfătuiți cu partenerul de viaţă, astfel încât să luaţi o decizie împreună. Acest lucru vă ajută să ştiţi clar ce aveţi de făcut. Întâlniți pe cineva capabil să vă schimbe restul vieții.

Balanţă
Acasă vă aşteaptă o sumedenie de probleme, care vă dau mari bătăi de cap, mai ales că nu aveți nici un ajutor de nădejde. Sunteți pe punctul de a vă pierde răbdarea, însă şi de data aceasta luciditatea vă salvează. Un iubit din trecutul dumneavoastră vă va contacta pe internet.

Scorpion
Sunteți obosit mai tare decât de obicei. Ați lucrat foarte mult pentru un proiect şi ați făcut şi ore suplimentare, numai să fiți sigur că va fi impecabil. Toată lumea ştie că sunteți un perfecţionist şi această calitate vă aduce multe împliniri. Totuşi, este bine să vă ocupați mai mult de sănătate pentru că uneori vă suprasolicitați.

Săgetător
Viața sentimentală ia o nouă turnură. Încercați prin diferite tactici să câştigați încrederea unei persoane de sex opus. Sunteți pe cale să vă întâlniți marea iubire și aveți toate ingredientele necesare pentru succesul pe plan personal.

Capricorn
Participați la o reuniune de familie, iar revederea unor rude vă bucură nespus de mult. Sunteți vesel şi comunicativ, faceți glume şi atmosfera se animă în parte datorită dumneavoastră. Vă gândiți tot mai serios la posibilitatea de a avea un copil. 

Vărsător
Lăsați în urmă trecutul pentru a vă dedica unei noi aventuri. Dispoziția veselă vă aduce un plus vieții sentimentale. Familia vă impune nişte reguli pe care nu sunteți gata să le urmați. Diplomaţia şi stăpânirea de sine vă ajută să treceți cu bine un moment delicat.

Peşti
Aveți parte de o zi veselă împreună cu prietenii. Pentru câteva ore, uitaţi de griji şi vă lăsați purtat de val. Atâta timp cât aveți grijă de dumneavoastră şi vă odihniți, totul este minunat. În relație sunteți prezent, însă nu vă veți implica deloc în nici un fel de plan.

Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: