Horoscop 10 ianuarie

Berbec
Bucuraţi-vă de liniştea care s-a lăsat în casa dumneavoastră pentru a sta de vorbă pe îndelete şi a pune ţara la cale în familie. Chiar dacă aţi putea spune că e o zi dedicată rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru un amator de provocări, aşa ca dumneavoastră, veţi descoperi cât de multe lucruri se pot face când nimic urgent sau stresant nu vă presează de la spate.
Taur
Ce-a fost a fost, nu mai contează! Lăsaţi în urmă tot ce nu vă mai serveşte şi zboară liber spre ceva nou. Nu vă mai cramponaţi de vechi ghiulele pe care le-aţi tot cărat prinse de picior, ci profitaţi de ocazia aceasta de a evada din zona care v-a blocat evoluţia. Gata, se presupune că aţi găsit ieşirea din impas şi acum aveţi libertate deplină de mişcare, de gândire, de decizie.
Gemeni
Vă cheamă depărtările, lumea largă, destinaţiile nedescoperite, ca atare vă veţi concentra atenţia asupra locurilor pe unde v-aţi dori să ajungeţi cât mai curând. Poate faceţi planuri de concediu, rezervări la avion şi la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian în spaţii cât mai îndepărtate de casă.
Rac
Nu vă mai gândiţi la paşii parcurşi până aici, la cât de greu v-a fost înainte, ci contează că nivelul la care sunteţi acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu vă mai inspiră nici o îndoială. Aveţi acum motive să spuneţi lumii ce aţi realizat, pentru că vă simţiţi în siguranţă şi nimic nu vă face să vă temeţi că ceva s-ar mai putea schimba.
Leu
Vă bate gândul să faceţi o schimbare majoră în viaţă, cum ar fi o mutare într-o altă locuinţă, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor printr-o acţiune ce vă ajută să creşteţi, să evoluaţi, să vă dezvoltaţi, să urcaţi mai sus spre scopurile dumneavoastră. Excelentă idee, puneţi-o în aplicare şi aşteptaţi cu răbdare să dea roade. Primul pas e mai greu, care implică acea decizie curajoasă în faţa căreia sunteţi chiar acum, dar ceva vă face să vă temeţi, deocamdată.
Fecioară
Declaraţi-vă clar intenţiile, pentru că primul pas spre împlinirea unui vis e să ştiţi foarte bine ce anume vă doriţi. Acum e momentul ideal să priviţi spre viitor şi să spuneţi cu fermitate şi încredere: vreau cutare! Nu vă gândiţi neapărat şi la strategia care să vă ducă acolo, ci doar aruncaţi săgeata înainte şi o să vedeţi că vor veni spre dumneavoastră, pe parcurs, şi resursele de a îndeplini acel vis.
Balanţă
Aveţi toate motivele să priviţi cu încredere spre un proiect care evoluează excelent spre rezultatele visate. Cât timp vă menţineţi acest tonus pozitiv în faţa acestei provocări, succesul nu e departe, ca atare continuaţi să vâsliţi cu entuziasm, cu elan, cu dorinţa imensă de a ajunge mai repede acolo unde v-aţi propus. Gândiţi pozitiv şi spuneţi cu încredere: da, se poate!
Scorpion
Se creează o atmosferă foarte veselă acolo unde sunteţi, pentru că găsiţi de fiecare dată un cuvânt potrivit pentru oricine pentru a-l face să se simtă bine în compania dumneavoastră. O glumă, un compliment, o remarcă inteligentă sunt armele dumneavoastră cele mai eficiente pentru a vă asigura succesul în orice mediu.
Săgetător
Felul în care sunteţi judecat de ceilalţi devine supărător astfel încât consideraţi că singura soluţie ar fi să nu mai faceţi nimic. Nu e corect: mai bine vă ambiţionaţi, urmând toate căile legale, pentru a ajunge acolo unde v-aţi propus şi a le demonstra că sunteţi cel care are dreptate. Etichetele nedrepte pe care vi le pune societatea vă demoralizează şi nu mai găsiţi în dumneavoastră forţa de a lupta cu inamicii.
Capricorn
Dacă vedeţi că planurile au ajuns într-un punct critic, nu are rost să le duceţi în acelaşi stil mai departe, pentru că risipiţi energia fără a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta de derută şi neputinţă care vă încearcă sunt de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbaţi ceva în planurile dumneavoastră.
Vărsător
De data aceasta trebuie să lăsaţi doar raţiunea să ia decizii, deşi aveţi în preajmă multe persoane care umblă la coarda dumneavoastră sensibilă. Nu trebuie să vă lăsaţi înduioşat, îmbunat, impresionat de nimeni, pentru că aţi face o mare greşeală dacă aţi pune emoţia pe primul plan. Acum e nevoie de atenţie, de concentrare, de o bună organizare mentală ca să fiţi sigur că faceţi cea mai înţeleaptă alegere.
Peşti
Nu aveţi motive să vă faceţi atâtea griji! S-a născut un gând fragil în mintea dumneavoastră, dar suficient de puternic încât să vă irite, ca un ghimpe. E un fleac, un hop minor care va fi trecut fără nici o problemă, dar acum, pe moment, vi se pare că e cel mai mare impas din ultima perioadă. Nici vorbă: aveţi toate soluţiile potrivite la dispoziţie, totul e să ascultaţi ce vă transmite intuiţia.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: