Horoscop 11 ianuarie

Berbec
Se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte. Unele pot avea ca scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar pe altele veţi fi nevoit să le faceţi pentru a vă achita facturi sau diverse plăţi restante. Fiţi atent dacă lucraţi cu documente şi, mai ales, ordonaţi-vă bine informaţiile, dacă trebuie să le transmiteţi prin poşta electronică.
Taur
Se pare că vă vin bani astăzi, fie de la partenerul de viaţă, fie datorită colaborărilor profesionale. Tema veniturilor vă preocupă mult zilele acestea, mai ales că la serviciu se petrec tot felul de modificări şi reorganizări.
Gemeni
Începutul săptămânii vă pune în lumina reflectoarelor faţă de ceilalţi. Este nevoie pe de o parte să vă organizaţi treburile personale pentru întreaga săptămână, iar pe de altă parte trebuie să fiţi prezent în relaţiile cu ceilalţi. După-amiază, v-ar prinde bine un masaj.
Rac
Astăzi, cel mai bine funcţionaţi în locuri retrase, departe de zgomotul cotidian. Forţele vitale sunt la un nivel scăzut, de aceea fiţi prudent şi evitaţi activităţile prea solicitante. Hrăniţi-vă sănătos, plimbaţi-vă în aer liber şi dormiţi mai mult. De mare ajutor vă sunt persoanele dragi şi de încredere.
Leu
Debutul săptămânii vă aduce în atenţie relaţiile cu prietenii şi protectorii. În privinţa acestora ar fi bine să ţineţi cont de recomandările membrilor familiei. Dacă primiţi propuneri noi de implicare în activităţi comune cu alţii, activităţi de anvergură, fiţi prudent.
Fecioară
Se anunţă întâlniri şi dialoguri cu şefii. Mentalul este alert, existând riscul să gândiţi mai repede decât reuşiţi să vorbiţi. Controlaţi-vă gândurile, ordonaţi-vă priorităţile şi vorbiţi cât mai puţin. Cineva din anturajul apropiat vă poate oferi informaţii profesionale preţioase.
Balanţă
Este o zi bună în care v-aţi putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discuţiile purtate astăzi fie cu persoane aflate în alte ţări, fie cu persoane şcolite la nivel înalt în ale vieţii, să vă schimbaţi viziunea asupra cotidianului şi de aici chiar să vă reconfiguraţi anumite planuri de viaţă.
Scorpion
Săptămâna începe cu preocupări legate de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii. Gândiţi bine, aveţi idei strălucite, aşa încât veţi reuşi să depăşiţi orice obstacol material pentru a vă rezolva toate cele de trebuinţă şi pe deasupra nici să nu rămâneţi dator. Pe de altă parte, evitaţi să deveniţi prea materialist.
Săgetător
Ziua vă aduce discuţii importante cu partenerul de viaţă sau cu cei profesionali. La cote mari este astăzi comunicarea nonverbală, aşa încât fiţi atent la mimica, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil ca unele colaborări să se destrame.
Capricorn
Începutul săptămânii vă aduce multă treabă în sfera profesională. Elanul de a munci într-un anume ritm impus de dumneavoastră poate fi obstrucţionat fie de colegi, fie pur şi simplu de cauze greu de explicat în cuvinte. Forfota de la serviciu vă oboseşte mult.
Vărsător
Gândurile vă zboară la distracţii şi aventuri. Cu toate că sunteţi foarte solicitat la serviciu vă este greu să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut aici. Se pare că există în preajmă prieteni sau aşa-zişi protectori care vă şoptesc diverse informaţii.
Peşti
Ambianţa casei, dorul de locurile natale şi de rude vă învăluie astăzi într-un farmec greu de definit. Este o zi favorabilă treburilor gospodăreşti, dar şi dialogurilor cu membrii familiei. Chiar şi răsfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o rudă dragă v-ar aduce momente plăcute şi liniştite.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: