Horoscop 16 ianuarie

Berbec

Relaţiile cu familia şi activităţile necesare îmbunătăţirii traiului domestic vă acaparează toate forţele. Se pot relua discuţii importante legate de bunuri patrimoniale, moşteniri sau sume de bani pe care doriţi să le investiţi într-o casă părintească sau să ajutaţi o rudă dragă.

Taur

Se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte, fie la rude, prieteni apropiaţi, fie trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Aveţi grijă la planurile făcute pentru că partenerul de viaţă se simte respins. Ascultaţi şi de sfaturile acestor persoane, chiar dacă asta ar însemna să vă modificaţi programul sau poate chiar conduita.

Gemeni

Azi s-ar putea să vă rotunjiţi veniturile fie primind o sumă de bani restantă de la serviciu, fie cineva apropiat vă face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte, va trebui să cheltuiţi ceva bani pentru necesităţile zilnice. Tot ce ţine de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, aşa încât fiţi foarte atent la fiecare bănuţ pe care îl cheltuiţi.

Rac

Aveţi multă energie, dar şi reacţii imprevizibile. Sunteţi tentat să vă apucaţi de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alegeţi-vă priorităţile care vă privesc personal şi evitaţi să vă implicaţi în treburile altora. Prietenii sau protectorii vă pot sprijini, însă ar fi bine să vă bazaţi numai pe dumneavoastră.

Leu

Stările de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fiţi discret şi să vă gândiţi pe îndelete la ce faceţi. Este nevoie să abordaţi o nouă strategie de relaţionare cu ceilalţi şi la un nou mod de a reacţiona în faţa evenimentelor în care sunteţi implicat. Profitaţi de energia acestei zile, care vă ajută să fiţi obiectiv şi să vedeţi noile trasee pe care ar fi bine să mergeţi de acum încolo.

Fecioară

Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situaţii în care sunteţi implicat sau îndemnat să vă implicaţi nu prea vă este de folos. Staţi departe de influenţa pe care aceste persoane o exercită asupra dumneavoastră, pentru că în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite.

Balanţă

Şedinţele şi dialogurile profesionale cu şefii sau reprezentanţii oficiali ai unor instituţii sunt temele principale ale zilei. Fiţi prudent şi prezent în toate, ascultaţi mai mult şi vorbiţi doar când sunteţi întrebat. Este posibil să fiţi înţeles greşit, chiar dacă pe alocuri aveţi dreptate. Mai bine v-aţi gândi la un plan de îmbunătăţire a imaginii publice.

Scorpion

Planificaţi-vă vizite în locuri încărcate de energie benefică, la expoziţii de artă sau delectaţi-vă citind într-o sală de lectură a unei librării. Este posibil să primiţi veşti din şi despre străinătate, dar pot apărea şi răsturnări de situaţie spectaculoase.

Săgetător

Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alţii. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine să faceţi şi o verificare atentă a acestora. De asemenea, alcătuiţi un plan financiar pe termen lung, dar ascultaţi-vă vocea interioară, pentru că vă oferă informaţii preţioase.

Capricorn

Relaţiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuţii aprinse ori cu partenerul de viaţă, ori cu cei de afaceri. Nu le puneţi la suflet, deoarece lucrurile se vor întoarce peste câteva zile în favoarea dumneavoastră. Totuşi, ar fi bine să fiţi mai selectiv cu aceste persoane şi să aveţi curajul de a vă desprinde de oricine vă necăjeşte sau s-a dovedit neserios în activităţile comune.

Vărsător

Se anunţă multe treburi la serviciu, dar şi cele de rutină necesare casei vă solicită aportul. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi ar fi bine să vă feriţi de sfaturile sau de ajutorul lor. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Controlaţi-vă reacţiile şi îngrijiţi-vă mai mult.

Peşti

Energia astrală a zilei vă aduce în atenţie relaţiile cu persoana iubită şi cele cu copiii. Dacă sunteţi în postura de a lucra cu copiii, fiţi mai înţelegător cu ei. V-ar prinde bine ca din când în când să priviţi viaţa prin ochii lor. Însă, dacă persoana iubită vă cere explicaţii legate de comportamentul din ultima vreme, pregătiţi-vă de o discuţie amplă.

Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: