Horoscop 18 ianuarie

Berbec
Foarte multă activitate se întrezăreşte la serviciu. Dozaţi-vă eforturile pentru că organismul este obosit. Relaţiile colegiale sunt tensionate, aşa încât lucraţi doar la problemele personale. Posibil să întrerupeţi definitiv o colaborare profesională mai veche. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.
Taur
Activităţile legate de copii sunt o temă de mare interes, fie că este vorba despre copiii dumneavoastră, fie de ai altora. Sunt posibile discuţii aprinse cu reprezentanţii generaţiei mai tinere. Bine este să fiţi deschis dialogului cu aceştia şi să-i lăsaţi să se exprime liber. Deocamdată, felul în care vă raportaţi la iubire este nepotrivit faţă de cei dragi.
Gemeni
Debutul săptămânii vă aduce o mare dorinţă de a sta acasă, printre cei dragi. Aveţi spor şi succes la treburile gospodăreşti, dar şi la discuţiile cu membrii familiei. Planurile de îmbunătăţire a condiţiilor de locuit sau de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale de valoare acum se pot materializa sau dezvolta mai departe.
Rac
Foarte importante sunt informaţiile pe care le aflaţi astăzi. Indiferent care este calea de informare este bine să reţineţi totul. Posibil că unele subiecte să vă alarmeze, însă nu aveţi de ce. Vorbiţi puţin şi ascultaţi-i mai mult pe alţii. De asemenea, călătoriile pe distanţe scurte sunt altă temă a zilei. Cineva din anturajul apropiat vă poate oferi soluţii viabile de câştig material.
Leu
Veniturile din activitatea profesională vor creşte astăzi. Poate fi vorba despre o primă neaşteptată, dar şi despre intrarea în drepturi a unor bunuri patrimoniale. Feriţi-vă de speculaţii, investiţii financiare sau de asocieri în afaceri şi colaborări puţin cunoscute.
Fecioară
Aveţi multă energie, însă nu prea ştiţi ce să faceţi mai întâi cu ea. Cel mai potrivit ar fi să vă ocupaţi doar de treburile personale, atât la serviciu, cât şi în plan personal, acasă. Sunt momente favorabile pentru a vă îmbunătăţi personalitatea şi felul de a vă raporta la viaţă şi provocările ei.
Balanţă
Sunteţi retras şi cu greu puteţi relaţiona cu ceilalţi. Pe cât posibil, ocupaţi-vă de treburi uşoare. O discuţie tainică cu un prieten vă poate aduce lămuriri vizavi de ceea ce se petrece în culisele locului de muncă. Ascultaţi mai mult şi vorbiţi strictul necesar. O dietă potrivită, dozarea eforturilor şi o plimbare în aer liber vă vor îmbunătăţi starea generală.
Scorpion
Prietenii vă sunt alături, chiar dacă vă solicită cam mult. Tensiunile dintre dumneavoastră şi ei ating astăzi un punct critic, aşa încât fiţi prudent. Divergenţele pornesc de la o activitate socio-profesională pe care o desfăşuraţi împreună. Dacă observaţi că oamenii se îndepărtează sau nu vi se mai potriveşte ceea ce faceţi cu alţii, reevaluaţi-vă posibilităţile de a îndrepta situaţia.
Săgetător
Se anunţă întâlniri cu tot felul de şefi. Este posibil să începeţi o colaborare profesională departe de casă şi familie sau chiar în străinătate. Va fi mult de lucru şi pe termen lung. Totuşi, gândiţi-vă pe îndelete şi evitaţi să vă angrenaţi în prea multe responsabilităţi.
Capricorn
Aveţi spor şi succes în relaţiile cu persoanele aflate în străinătate. Demersurile necesare călătoriilor de agrement, dar şi pentru studii sau colaborări profesionale întreprinse astăzi vor avea efecte pe termen lung. Bine ar fi să vă lărgiţi paleta educaţională şi cu abordarea unui program de instruire personală sau profesională, într-un cadru oficial organizat.
Vărsător
Mijlocul săptămânii este favorabil rezolvării chestiunilor băneşti comune cu partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali. Nemulţumirile datorate restrângerii cheltuielilor le puteţi depăşi mai uşor dacă priviţi partea plină a paharului. Aveţi suficiente resurse materiale, astfel încât să vă descurcaţi onorabil cu toate cheltuielile.
Peşti
Este nevoie să vă controlai reacţiile faţă de ceilalţi. Provocările venite din partea colaboratorilor profesionali vă vor obosi mult. Bine este să ţineţi cont de părerile celorlalţi şi să lucraţi cinstit în echipă. În special, relaţiile de la serviciu sunt tensionate şi oricând se pot destrăma definitiv.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: