Horoscop aprilie. Varsatorul face curatenie printre prieteni

Horoscop aprilie 2020. Care sunt previziunile pentru fiecare zodie in parte in luna aprilie.

Nativii zodiei Capricorn se confrunta cu probleme la locul de munca, Varsatorii scapa de falsii prieteni, Pestii trebuie sa fie prudenti cand vine vorba de bani. Ce le rezerva luna aprilie celor 12 zodii din horoscop.

Horoscop aprilie. Berbec
Pentru Berbec este o perioada dificila, in care trebuie sa iti dea seama cum sa iti imparti viata intre familie si serviciu. Modul in care privesti relatiile se modifica.

Ai energie, iti place sa fii in centrul atentiei, dar parca e ceva ce te tine in loc si nu te lasa sa faci totul asa cum ti-ai dori. E posibil ca planurile de viitor pe care le aveai deja schitate sa sufere mici modificari.

Pe plan financiar vei obtine satisfactii abia in cea de-a doua jumatate a lunii. Grija mare cu cheltuielile! De asemenea, incearca sa nu intri in datorii. Sunt sanse mari sa te lasi purtat de val si sa realizezi ce se intampla abia cand e mult prea tarziu.

Spre sfarsitul lunii se contureaza un final de etapa in viata amoroasa. Daca esti intr-o relatie, incearca sa comunici mai mult cu partenerul de viata. Micile probleme si neintelegeri pe care le-ati intampinat de-a lungul timpului ar putea sa reapara in viata de cuplu si sa provoace o ruptura care poate fi chiar definitiva.

Horoscop aprilie. Taur
Aprilie va fi pentru tine o luna in care te pui pe primul plan. Vei fi tentat sa iti analizezi viata, relatiile, sa iti doresti sa faci schimbari pe toate planurile. Nu te consuma cu regrete si ganduri negre, ia-o incet si nu lua decizii pe care le-ai putea regreta ulterior.

Sanatatea e cam subreda, afectiuni ale sistemului renal ti-ar putea da batai de cap. Daca tot e o luna in care vrei sa fie despre tine si nevoile tale, poate ar fi bine sa programezi si o vizita la medic.

Evita sa iei decizii pe plan profesional. Sunt sanse mari sa te razgandesti, asa ca gandeste-te bine la ce urmeaza sa spui inainte de a o face.

Horoscop aprilie. Gemeni
 

Trebuie sa ai rabdare, sa fii prudent. E o perioada dificila pentru toata lumea, iar relatiile si comunicarea au si ele de suferit. Incearca sa te detasezi de problemele care par ca nu iti mai dau pace.

Relatiile cu prietenii sunt bune. Evita sa iti dai cu parerea despre viata lor sau despre deciziile pe care le iau, indiferent daca esti de acord sau nu cu ele.

Sanatatea e vulnerabila. Zona capului, a gatului si sistemul urinar sunt foarte sensibile in aprilie.

Citeste horoscopul lunii aprilie integral aici. Capricornul are probleme la locul de munca, Varsatorul face curatenie printre prieteni.

Vizualizări: 1,700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: