Horoscop

Berbec

Chiar dacă nu cunoaşteţi situaţia de faţă în cele mai mici amănunte, nu vă cramponaţi de aceste fleacuri, ci continuaţi ce aţi început. Apar suficiente semne pe parcurs, care să vă garanteze faptul că sunteţi pe calea cea bună, deci nu trebuie să cunoaşteţi chiar toate aspectele dinainte de a porni.

Taur

Dacă v-aţi putea permite azi o zi complet liberă, ca de vacanţă, profitaţi de ocazie, pentru că ar avea efecte fantastice asupra psihicului dumneavoastră. Aveţi nevoie de aer proaspăt şi de linişte, cele două ingrediente magice care vă vor remonta ca prin farmec.

Gemeni

Spuneţi da unei propuneri fără să vă gândiţi foarte mult la ce puteţi face în această colaborare, dar vă implicaţi trup şi suflet cu un optimism debordant, convins că, orice ar fi, vă veţi descurca de minune. Dacă aţi începe să staţi şi să analizaţi dacă sunteţi potrivit acestui rol, dacă aveţi timpul sau resursele necesare, probabil aţi bate rapid în retragere, dar pentru că aţi acceptat atât de repede, fără astfel de analize în detaliu, trebuie să mergeţi mai departe cu curaj!

Rac

Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa dumneavoastră, de parcă aţi cunoaşte exact persoana de care aveaţi nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care vă iese astăzi în cale se va dovedi salvator, ca atare, fiţi deschis spre toate persoanele cu care aveţi ocazia să discutaţi.

Leu

Parcă aţi fi prins într-un angrenaj perfect, în care toate merg ca unse, după un program bine stabilit. Nici nu vă vine a crede cât de bine vă adaptaţi condiţiilor date, totul e în sincronizare perfectă cu dumneavoastră şi nu vă abateţi nici un pas de la calea dată. Nimic nu pare să se desfăşoare la întâmplare, ci după un plan foarte bine scris dinainte, pe date, pe ore, pe cifre, şi vă convine situaţia.

Fecioară

Când sunteţi stimulat şi motivat cum se cuvine, vă merge mintea brici. Acelaşi sentiment îl aveţi şi azi: aveţi cu cine discuta, vă completaţi unul pe altul, vă încurajaţi să vă expuneţi fiecare părerile cu încredere, întrucât celălalt nu numai că aude ce aveţi de zis, dar respectaţi şi puneţi în aplicare!

Balanţă

Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă sunteţi supus unei judecăţi, s-ar putea să vi se arunce în cârcă o mulţime de erori de care vă faceţi sau nu vinovat, dar trebuie să găsiţi imediat dovezile care vă pot scoate din impas. Unii s-ar putea să vă descopere pe undeva un punct sensibil, gata să vă amendeze pentru asta, dar e posibil să aveţi o explicaţie forte la cele întâmplate, ca să scăpaţi de eventuale urmări nedorite.

Scorpion

Azi puteţi începe nişte proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum luaţi startul acum. Nu daţi drumul acestui plan până nu simţiţi că aţi adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca să nu vă întoarceţi din drum sau să vă pierdeţi elanul când veţi descoperiţi că aţi scăpat ceva din vedere.

Săgetător

Nu nimeriţi în cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnită şi plăcută. Pe lângă faptul că dumneavoastră înşivă aveţi suficiente probleme pe cap, mai atrageţi alături şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji. Discuţiile pe care le aveţi nu conţin nimic optimist, ci sunt un schimb apăsător de energii negative şi motive de întristare, ceea ce va transforma dialogul într-un continuu cor al plângerii.

Capricorn

Nu vă implicaţi în treburile altora dacă nu aveţi soluţii concrete şi corecte la ceea ce-i preocupă. Dacă nu ştiţi exact ce trebuie făcut, mai bine nu ziceţi nimic, pentru a nu-l încurca şi mai tare pe cel aflat în impas. Dacă interveniţi în problemele altora doar ca să vă aflaţi în treabă, fiţi sigur că veţi strica mai mult decât veţi ajuta şi apoi celălalt nu va mai şti cum să repare oalele sparte de dumneavoastră.

Vărsător

Finalul la care aţi ajuns nu vă bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-aţi visat. În loc să staţi şi să căutaţi unde aţi greşit şi ce se mai poate salva, vă lăsaţi influenţat de anturajul nefast şi alunecaţi încet spre depresie. Luptaţi cu această stare, poate mai aveţi ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă vă lăsaţi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fiţi sigur că va fi un eşec categoric.

Peşti

Vă simţiţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer. Nu prea aveţi cu cine vorbi, interlocutorii sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spuneţi, deci nu veţi primi prea multe răspunsuri la întrebările dumneavoastră. Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care aţi dori să-i atrageţi, ca atare, mai bine aţi evita azi să cereţi ajutorul de la colegii cu care, cândva, aveaţi o colaborare fructuoasă.

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: