Horoscop

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită care vă farmecă. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest. În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Taur

Sunteţi inventiv, bine dispus şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie. Reuşiţi să vă afirmaţi la locul de muncă. Relaţiile cu prietenii şi familia sunt foarte bune. Spre seară, sunteţi romantic şi nu este exclus să faceţi un cadou persoanei iubite. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

Gemeni

Aveţi şanse să cumpăraţi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. După-amiaza este posibil să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav dar va fi nevoie să rămâneţi la muncă până seara târziu.

Rac

Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi. Relaţiile parteneriale au o evoluţie foarte bună. Sunteţi dispus să vă ajutaţi pe colegii şi să le oferiţi sfaturi utile. Aveţi grijă să nu promiteţi decât ceea ce depinde de dumneavoastră.

Leu

Se anunţă o zi deosebită, cel puţin pe plan sentimental. La o petrecere, faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită. S-ar putea ca atracţia să fie reciprocă şi să ajungeţi la o prietenie durabilă. Vă sfătuim să nu plecaţi urechea la vorbele unui aşa-zis prieten care ar putea fi invidios.

Fecioară

Sunt şanse să faceţi un pas foarte important în viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să mergeţi înainte dacă sunteţi hotărât. Ar fi bine să nu neglijaţi problemele profesionale.

Balanţă

Dimineaţa sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar şi deveniţi indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiţi mai optimist şi mai activ. După-amiaza, o rudă mai în vârstă vă face o surpriză plăcută.

Scorpion

Eşecul într-o afacere vă ambiţionează şi sunteţi tentat să vă asumaţi mai multe riscuri. Nu este cazul să vă lăsaţi descurajat. Pur şi simplu, nu este o zi bună pentru afaceri. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Aveţi ocazia să petreceţi clipe de neuitat în compania persoanei iubite.

Săgetător
Furtunile în pahare de apă sunt frecvente. La serviciu se conturează noutăţi importante. Schimbări ale condiţiilor de muncă, schimbări salariale, chiar şi abordarea unui alt loc de muncă. Prudenţă, calm, evitați discuţii zgomotoase şi gândiți-vă serios la obiectivele formulate.

Capricorn
O perioadă care aduce surprize în relaţiile sentimentale. Ceva se încheie, altceva începe. Ce anume, este dificil de anticipat, întrucât stările de spirit sunt fluctuante şi nu vă puteți decide asupra unei situaţii sau relaţii. Membrii familiei sau cineva din anturajul prietenilor vă pot ajuta mult să alcătuiți imaginea de ansamblu asupra segmentului amoros.

Vărsător
Dialogurile şi întâlnirile sunt frecvente şi inedite. Este posibil că în urma aflării unor informaţii privitoare la anumite persoane din anturajul apropiat să vă revizuiți atitudinea faţă de acestea, ba chiar să vă desprindeți fără echivoc din relaţii. Totuşi, discerneți atent pe cine mai păstrați în preajmă şi cui acordați în continuare sprijin. Măştile celor din jur cad acum foarte uşor şi nu veți mai putea ignora acest lucru.

Peşti
Se întrezăresc cheltuieli majore, însă vin bani fie dinspre locul de muncă, fie cineva vă sprijină financiar în chip nebănuit. Tendinţa de a cheltui mult este mare şi păguboasă. Selectați-vă priorităţile şi chibzuiți atent fiecare cumpărătură. La o privire atentă în jur, constatați faptul că aveți suficiente bunuri utile şi nu ar fi nevoie de altele noi.

Vizualizări: 746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: