Horoscop

Berbec

Săptămâna poate aduce surprize plăcute pentru finanţele Berbecilor. Să nu cheltuiască mai mult decât trebuie și să aibă grijă la sfaturile pe care le primesc de la altă persoană pe tema cheltuielilor pentru că ele conţin anumite elemente de risc. Să nu se ia după nimeni şi să gestioneze cu prudenţă banii. Întreaga lună este nevoie de atenție pentru a păstra în cheltuieli echilibrul între necesitate și plăcere.

Taur

Există o situaţie care poate lua o turnură surprinzător de bună în această săptămână, dându-le Taurilor un sentiment de plăcere şi de stare de bine. În această perioadă multe vise se pot transforma în realitate. Taurii trebuie să rămână deciși și conectați la absolut orice lucru pe care și l-au propus până acum. Şi alţi oameni implicaţi vor începe să se mişte mult mai bine în ceva la care se lucrează în grup.

Gemeni

Dacă în ultimul timp Gemenii și-au permis să devină distrași de la ceva important, acum va fi nevoie să se confrunte cu orice au lăsat în urmă sau cu consecinţele a ceva ce nu au făcut. Dacă acest lucru implică aspecte financiare ce au legătură cu o altă persoană, este posibil ca aceasta să aibă anumite pretenţii. Trebuie să se ocupe cu responsabilitate de tot ce a rămas restant.

Rac

Dacă există o oportunitate oricât de mică zilele acestea, Racii nu se vor teme să profite de ea. Este o perioadă perfectă pentru a începe un job nou sau pentru a căuta unul. Șefii vor aprecia efortul depus de Raci și îi vor recompensa pe măsură. Trebuie să le arate celorlalți că sunt foarte buni în orice fac. Racii sunt dornici de a ieși în oraș și de a cunoaște oameni noi.

Leu

Leii singuri vor avea parte de surprize amoroase și vor fi în centrul atenției. Bărbații Leu sunt cei mai avantajați la capitolul iubire, însă nici femeile nu își vor pierde din pasiune. Din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să fluctueze. În mijlocul săptămânii apar cheltuieli neprevăzute. Unele puteau fi evitate la timp, însă știm cu toții cum sunt Leii când vine vorba de organizare financiară.

Fecioară

Se știe că Fecioarele sunt deprimate când nu au câți bani își doresc. Deși nu sunt materialiste, au tot timpul o preocupare privind confortul de zi cu zi. Sunt mai degrabă realiste și pragmatice, nu neapărat materialiste. Procesele de conștiință se vor acutiza, iar dilemele se vor înmulți. E chiar indicat să mai facă niște treceri în revistă ale unor semne de întrebare.

Balanţă

Balanțele se vor simți în ape tulburi din cauza lipsei de comunicare cu cei dragi. În perioada următoare se vor lovi de niște blocaje inexplicabile pentru că au avut așteptări prea mari de la oameni sau nu au avut deloc. Ar trebui să se ajute de intelectul lor pentru a face față unor situații tensionate, tensiune pe care o creează în capul lor.

Scorpion

Scorpionii vor face trecerea de la un confort imaginar la unul real. Toate lucrurile se așază din punct de vedere profesional, dar se complică din punct de vedere amoros. Pentru Scorpionii care au până în 30 de ani, schimbările sunt absolut necesare. Cei care nu sunt foarte siguri de cum vor să continue din punct de vedere al carierei ar fi indicat să ia o vacanță, să se detașeze de tot pentru a analiza limpede toate variantele.

Săgetător

Săptămâna va fi cu suișuri și coborâșuri pentru Săgetători. Dacă din anumite puncte de vedere lucrurile stau bine pentru ei, alte aspecte ale vieții lor lasă mult de dorit. Vor reuși să scape de problemele din cuplu și sunt sfătuiți să aibă grijă să nu ajungă din nou în situația din trecut. Această săptămână va fi decisivă în relație și ambii parteneri trebuie să fie atenți la nevoile celuilalt.

Capricorn

Capricornii vor avea o săptămână frumoasă din toate punctele de vedere. Vor petrece clipe minunate alături de partenerii de cuplu. Este posibil să meargă într-o vacanță. Chiar dacă va fi scurtă, cu siguranță va aduce numeroase beneficii cuplului. În ceea ce îi privește pe cei care încă nu au o relație, săptămâna aceasta cresc foarte mult șansele de a întâlni pe cineva.

Vărsător

Va fi o săptămână încărcată de emoții pentru Vărsători. Se anunță zile agitate și au senzația că nimic nu iese așa cum își doresc. Nu știu ce să mai facă să nu mai fie totul pe dos. Simt că își pierd răbdarea și încrederea în propriile forțe. Nu trebuie să dispere, ci să se întrebe ce au făcut greșit sau diferit în ultima vreme. Începând de acolo, vor vedea că lucrurile vor începe să se așeze spre finalul săptămânii.

Peşti

Săptămâna va fi una frumoasă pentru Pești. Din punct de vedere sentimental, lucrurile se vor așeza. Cei care nu sunt într-o relație își vor găsi jumătatea. Cei ce au o relație își vor rezolva conflictele. Peștii găsesc puterea interioară să treacă peste micile obstacole care le apar în cale. Nu își vor pierde dispoziția bună și nici încrederea în propriile forțe.

Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: