Horoscop

Berbec

Se nasc noi speranţe în inima dumneavoastră şi abia aşteptaţi să le materializaţi. Aveţi noroc, pentru că găsiţi acele persoane care au încredere în visele dumneavoastră şi contribuie şi ele, cât pot, la evoluţia comună spre atingerea scopului propus. Colaborările sunt constructive şi ar fi ideal să vă uniţi cu toţii visele, pentru a beneficia împreună de rezultate.

Taur

Abordaţi o atitudine foarte detaşată faţă de tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. Poate v-aţi impus să nu auziţi nimic, să vă rupeţi de muncă, de lume, de tot, pentru a vă oferi o vacanţă binemeritată. Totul e ca şi ceilalţi să afle că sunteţi în concediu şi să nu vă bată la cap cu diverse solicitări.

Gemeni

Sunteţi mai atent la bani, nu neapărat la ceea ce cheltuiţi – pentru că nu puteţi rezista ispitei de a ieşi la cumpărături – ci mai mult la ceea ce primiţi pentru munca prestată. Dacă simţiţi că nu aţi fost plătit corect, veţi cere socoteală celui care a promis altceva la început şi nu s-a ţinut de cuvânt.

Rac

Abţineţi-vă de la gesturi impulsive, cu factor mare de risc, pentru că aţi putea declanşa o criză prin propriile dumneavoastră acţiuni. Sunteţi prea agitat, precipitat şi la o manifestare atât de violentă este normal să apară incidente nedorite. Puteţi greşi, răni pe cineva sau vă puteţi face vouă rău, ca atare fiţi mai prudent şi nu vă lăsaţi atras de rezultate imediate.

Leu

În anturajul dumneavoastră profesional apar persoane care sunt mai bine văzute şi mai apreciate decât dumneavoastră şi vă cam roade invidia. Nu vă veţi speria de câţiva rivali, ci vă veţi înarma cu toate talentele din dotare pentru a demonstra că sunteţi mai bun decât toţi, iar steaua lor străluceşte o zi-două, după care vă veţi relua poziţia de lider deasupra tuturor.

Fecioară

Nutriţi sentimente profunde pentru cineva, dar nu aveţi, deocamdată, curajul de a vă împărtăşi iubirea deschis. Ţineţi totul în dumneavoastră, vă copleşesc emoţiile, dar nimic nu vi se pare mai frumos decât această iubire secretă… Va veni vremea în care veţi spune tuturor că iubiţi, dar momentan tatonaţi terenul, ca să descoperiţi ce simte şi celălalt.

Balanţă

Aveţi ocazia de a face rost de o sumă importantă de bani, dar nu vi se oferă pe tavă, ci este condiţionată de un efort fantastic, pe care sunteţi capabil să-l faceţi. Se vorbeşte despre un job mai bun, despre căutarea unui loc de muncă în altă localitate sau de o investiţie de milioane, care vor avea efect mai mulţi ani de acum încolo. Merită lupta!

Scorpion

Fiţi pregătit pentru iubire la cote maxime! Inima dumneavoastră bate mai tare, sunteţi îndrăgostit lulea şi nu mai contează nimic altceva pentru dumneavoastră, acum. Vă dedicaţi tot timpul persoanei iubite, momentelor tandre şi romantice în doi, având parte de evenimente de intensitate maximă în plan sentimental.

Săgetător

Sunteţi plin de energie şi entuziasm înaintea începerii unui proiect nou, de anvergură. Aveţi mari speranţe de la ceea ce vă pregătiţi să porniţi şi sunteţi convins că reuşita depinde în totalitate de eforturile pe care le depuneţi şi de optimismul cu care vă implicaţi în toate.

Capricorn

Relaţia cu o persoană cu autoritate în viaţa dumneavoastră nu merge tocmai bine, pentru că vă supune unui tir de critici pe care nu le meritaţi. Vă jigneşte tonul cu care vi se adresează, pentru că se crede superior dumneavoastră. Nimic nu vă deranjează mai tare acum ca îngâmfarea, orgoliile şi dorinţa unora de a se impune cu orice preţ!

Vărsător

Probabil plecaţi în vacanţă, pentru că sunteţi vesel şi relaxat. Este un moment perfect pentru un eveniment fericit neaşteptat sau pentru o decizie bruscă, de exemplu simţiţi nevoia să plecaţi unde vedeţi cu ochii, să vă mutaţi sau să faceţi un copil.

Peşti

Când depuneţi pasiune în ceea ce faceţi, nici un efort nu pare imposibil. Acum aveţi curajul de a înfrunta o situaţie dificilă, cu scopul de a o rezolva şi de a vă elibera, mai apoi, de stres. Nu mai amânaţi deciziile importante, luaţi taurul de coarne acum şi spuneţi ferm ce doriţi.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: