Horoscop

Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă mai puţin favorabilă speculaţiilor financiare, ar fi preferabil să evite cheltuielile inutile şi să îşi diminueze apetitul pentru articole de lux care le sărăcesc buzunarele inutil, datoriile având prioritate. În plan personal vor avea de înfruntat o problemă mai veche cu un membru mai în vârstă din familie.

Taur

Taurii îşi vor petrece mare parte a zilelor care urmează încercând să îşi rezolve impasul financiar în care au intrat. O soluţie ar putea veni din partea unui prieten apropiat sau a unei rude din străinătate. În plan personal însă, nimic nu pare să le umbrească fericirea, partenerul de viaţă este foarte îndrăgostit.

Gemeni

Partenerul de viaţă le reproşează Gemenilor lipsa de afecţiune şi indiferenţa, ar fi bine să acorde mai multă atenţie planului afectiv. O problemă de sănătate mai veche revine şi ar fi indicată o vizită la medicul de familie. Încercaţi pe cât posibil să vă odihniţi pentru a vă reîncărca bateriile. O plimbare prin parc v-ar ajuta, de asemenea.

Rac

Pentru raci urmează o perioadă favorabilă călătoriilor. Un concediu într-o destinaţie exotică le va resuscita viaţa sentimentală, intrată într-un con de umbră în ultima vreme. Din punct de vedere al sănătăţii totul este bine.

Leu

Leii vor trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. Fie vor încheia o relaţie care nu le aduce prea multe satisfacţii şi care îi opreşte să evolueze, fie, dacă sunt încă singuri, se vor hotărî să acorde o şansă unei persoane interesante cunoscute cu ceva timp în urmă.

Fecioară

În plan personal lucrurile stau bine, nu există decât probleme minore de comunicare cauzate în mare parte de oboseala acumulată. Atenţie sporită la călătoriile cu autoturismul, „prudenţa“ este cuvântul de ordine.

Balanţă

Urmează o perioadă agitată şi plină de stres, dar nu există motive reale de îngrijorare. Dacă Balanţele îşi vor lua un răgaz să reflecteze asupra problemelor actuale, cu siguranţă vor vedea lucrurile mai clar.

Scorpion

Pentru Scorpioni se anunţă o perioadă liniştită, cu multe reuşite în plan personal. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună şi este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea acesteia. Vă veţi simţi excelent în acest weekend. Veţi avea timp şi pentru micile plăceri personale.

Săgetător

Pentru Săgetători, weekendul care urmează va fi plin de evenimente plăcute, posibil o aniversare sau un eveniment în familie ori un cadou de la un prieten recent întors de pe alte meleaguri. Nici planul financiar nu va fi mai prejos. Câştigurile sunt favorizate. Atenţie însă, nu cele care au vreo legătură cu jocurile de noroc.

Capricorn

Capricornii sunt puşi pe treabă în această perioadă, au multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea oarecare tensiune în cuplu, căci persoana iubită aşteaptă mai multă atenţie din partea lor, cu atât mai mult cu cât s-a cam saturat să fie mai mereu pe planul al doilea.

Vărsător

Starea permanentă de alertă în care se vor afla în zilele următoare Vărsătorii va avea consecinţe negative asupra sănătăţii. În cuplu, partenerul încearcă să le distragă atenţia de la problemele de serviciu, dar fără prea mult succes. Ar fi bine totuşi ca Vărsătorii să asculte sfaturile celor apropiaţi şi să încerce să se relaxeze puţin.

Peşti

Durerea de cap persistă de fiecare dată când încercaţi să înţelegeţi ce vreţi de la viaţă, încotro trebuie să vă îndreptaţi profesional sau… în ce ţară să emigraţi. În contrast însă, sunteţi euforic fără motiv: vorbiţi mult, râdeţi din senin şi luaţi în derâdere orice problemă de care vă izbiţi dumneavoastră sau cunoscuţii dumneavoastră.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: