Horoscop

Berbec

Vi se impun anumite restricţii neplăcute de către partenerul de viaţă sau de către persoana iubită. Aveţi mulţi adversari, de care nu mai ştiţi cum să scăpaţi! Reacţionaţi prompt la ciudăţeniile comportamentale ale colegilor. Nu sunteţi vinovaţi că nu-şi fac treaba la timp şi primesc sancţiuni.

Taur

Nu reuşiţi să va terminaţi lucrările în timp util din cauza unor telefoane şi a unor discuţii prelungite cu colegii de serviciu. Lucraţi până târziu, fără a putea recupera. Vă iese în cale pe neaşteptate o persoană ce ştiţi că vă iubeşte, dar care nu vă place deloc. Este bine totuşi să-i acordaţi o şansă.

Gemeni

Provocaţi nişte evenimente neplăcute în primul rând pentru dvs. Sunteţi prea sincer într-un moment nepotrivit, iar partenerul de abia aşteaptă să vă sancţioneze. Faceţi abstracţie de sentimentele de milă şi „tăiaţi” în carne vie. Va dispensaţi de ajutorul celor ce au greşit faţă de dvs.

Rac

Vă puteţi baza pe instinctele dvs. în cazul în care nu ştiţi ce decizie să luaţi în ceea ce priveşte necazurile unui bun amic ori iubit. Acţionaţi astfel încât să nu suferiţi! Nu aveţi cum să vă asumaţi mai multe responsabilităţi şi totuşi nu ţineţi cont că viaţa dvs. ar trebui să fie mai bogată în sentimente.

Leu

Descoperiţi că o persoană din cercul de prieteni vă iubeşte cu adevărat şi nu vă puteţi explică refuzul repetat de implicare într-o relaţie amoroasă. Cereţi sfaturi. Situaţia financiară destul de precară contribuie la instalarea unei stări de nelinişte permanente.

Fecioară

Primiţi mici cadouri, speraţi la mult mai mult şi chiar aveaţi nevoie. Munciţi peste măsură şi parcă ziua nu se mai sfârşeşte. Nu mai ştiţi cum să interpretaţi comportamentul şi afirmaţiile persoanei care va ajută la treburile casnice. Nu ştiţi dacă trebuie să vă simţiţi jignit sau flatat!

Balanţă

Foarte inventivi şi foarte deştepţi în această perioadă. Singură problemă ar fi că ideile trec cu viteză luminii prin mintea voastră. Concentraţi-vă pe toate acele idei care nu sunt nebuneşti. Trebuie să vă preocupe mai mult satisfacerea dorinţelor altora, că să aibă şi ale voastre şanse.

Scorpion

O stare de bună dispoziţie la revederea cuiva drag, o să vi se facă şi o surpriză plăcută, se poate întâmpla ceva special, care să fie dea dreptul revigorant. Se poate să intraţi la cheltuială, să luaţi cuiva un cadou, pentru o zi aniversară sau pentru că s-a mutat cineva în casă nouă.

Săgetător

O să ieşiţi împreună cu prietenii, vă duceţi la un spectacol, dar se poate să daţi o raită şi prin împrejurimi să vă destindeţi, să schimbaţi tabieturile. Vă faceţi timp pentru toţi cei care v-au invitat şi o să vă simţiţi bine. Aflaţi noutăţi care să vă entuziasmeze.

Capricorn

Noutăţi în plan afectiv, o să vă puteţi reface viaţa sentimentală, căsnicia, şi pe cât posibil să deveniţi părinţi dacă va doriţi amândoi acest lucru. Prietenii vă scot din casă, mai o expoziţie, mai un film, o cafea - un târg culinar, e de dat o raită prin oraş să luaţi pulsul societăţii.

Vărsător

Un răspuns afectiv din partea cuiva care a fost plecat şi căruia i-aţi dus dorul. Veţi lămuri situaţia relaţiei de cuplu, evaluaţi şansele de a merge mai departe. Poate le faceţi cinste unor prieteni cu o masă în oraş, vă duceţi la un concert în aer liber sau altundeva unde vă place vouă şi prietenilor.

Peşti

Se poate să vă invite cineva la restaurant sau chiar la un sejur de o zi la o vilă, sau într-un camping, undeva la mare, la munte. Puteţi relua o poveste de dragoste, să treceţi peste o perioadă mai puţin fericită din viaţa voastră şi să o luaţi de la zero, să vă-mpliniţi sufleteşte.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: