Horoscop

Berbec

Toate par să se calmeze în jur şi aveţi din nou motive de mulţumire. Trăiţi mereu cu speranţa că fiecare primeşte ceea ce merită, ca atare răspunsul pe care-l primiţi azi de la viaţă este just, ca răsplată pentru faptele dvs. Aveţi ceva de învăţat din asta!

Taur

Nu sunteţi genul de om care se lasă furat de lene şi dezinteres, aşa cum vă influenţează unii din jur mult prea comozi să facă ceva cu viaţa lor, ca atare scoateţi la lumină gândurile dvs. cele mai originale, ideile cele mai creative, pentru că aveţi un bagaj imens de resurse.

Gemeni

Nu sunteţi în cea mai bună formă, lăsaţi gândurile negative să vă conducă, deşi aveţi în jurul dvs. suficiente motive de bucurie. Nu vă lăsaţi copleşiţi de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni! Un pic de detaşare de norul cel negru v-ar ajuta să descoperiţi soarele la orizont.

Rac

Prea puneţi la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-şi dă seama ce simţiţi. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merita atenţia, dar vă prind într-un moment sensibil când orice fleac vă deranjează. Aveţi tendinţa de a le considera pe toate un afront personal.

Leu

Există o bună cooperare în cadrul familiei şi nimic nu vi se pare mai frumos decât să fiţi alături la tot ce aveţi de făcut. Faceţi planuri de viitor la care fiecare îşi aduce contribuţia cu entuziasm şi optimism, şi cât timp sunteţi alături, umăr la umăr, nimic nu vă poate opri din elan.

Fecioară

Aveţi o senzaţie ciudată cum că lumea nu v-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie greşită. Totul vine din propria atitudine negativă despre dvs., pentru că vă vedeţi numai defectele şi slăbiciunile şi credeţi că şi ceilalţi vă văd la fel. Începeţi să vă apreciaţi mai mult aşa cum sunteţi.

Balanţă

Contactul cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un şef aspru este dificil şi vă dă numai motive de nemulţumire de câte ori vă adresaţi lor. Sunteţi dezamăgiţi, aveţi impresia că nu aveţi nici un drept, ci numai obligaţii, dar, de data aceasta, trebuie să vă supuneţi lor umil, dacă vreţi să obţineţi totuşi ceea ce aşteptaţi de la aceştia.

Scorpion

Oboseala îşi lasă amprenta pe activităţile zilei, pentru că nu prea daţi randament în ceea ce faceţi. Nu aveţi nicio tragere de inimă să vă apucaţi de treabă şi refuzaţi orice invitaţie de a colabora la reuşita planurilor începute. Aveţi mereu impresia că ceilalţi vor să profite de dvs. şi staţi pe margine.

Săgetător

Aveţi norocul să vă alăturaţi unui colectiv de persoane a căror prezenţă vă încarcă pozitiv, vă stimulează să vă implicaţi într-o activitate nouă şi palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când aveţi asemenea anturaj alături, simţiţi că sunteţi capabili de orice.

Capricorn

Cât timp judecaţi lumea corect, imparţial şi fără ton ridicat, veţi avea relaţii armonioase cu oricine. Puneţi-vă un pic în pielea celor cu care vorbiţi şi imaginaţi-vă cum ar fi să vi se vorbească de sus. Dacă reuşiţi să-i priviţi pe ceilalţi cu simpatie şi prietenie, vi se va răspunde cu aceeaşi monedă.

Vărsător

V-aţi putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care au contribuit trup şi suflet la unul din planurile care vă preocupă, dar ca orice relaţie ajunge şi la un sfârşit. E vremea să puneţi punct acestei asocieri. Fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoştinţă la ceea ce aţi construit împreună.

Peşti

Aveţi alături oameni care vă îndrăgesc, care vă susţin, care vă încurajează cu vorbe frumoase, şi faceţi tot posibilul ca să nu-i dezamăgiţi. Știţi că şi ei oferă mult, dar şi ei aşteaptă enorm de la dvs. La gesturile lor de afecţiune, de prietenie, de susţinere aveţi multe de oferit în schimb.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: