Horoscop

Berbec

Multe şi mărunte informaţii se vehiculează în preajmă. Veţi fi nevoit să discutaţi cu multă lume, în special cu cei din anturajul apropiat. Emotivitatea şi subiectivismul sunt la cote mari, de aceea fiţi prudent în vorbe şi fapte. Evitaţi să vă implicaţi în treburile altora şi ascultaţi mai mult.

Taur

Cheltuielile sunt tema principală a zilei. Pe de o parte este posibil să vi se rotunjească veniturile de pe urma activităţii desfășurate la un loc de muncă. Totuşi, observaţi atent ce se petrece în sfera profesională, deoarece vi se deschid discret, dar sigur, posibilităţi noi şi deosebite de câştig.

Gemeni

Sunteţi plin de energie şi dornic de a vă implica în tot soiul de activităţi mai mult sau mai puţin folositoare. Controlaţi-vă reacţiile, deoarece exageraţi şi sunteţi foarte emotiv. Oferiţi-vă ajutorul numai la cererea expresă a celorlalţi. Sunt momente bune pentru a vă debarasa de obiceiuri şi idei învechite.

Rac

Sunteţi greu de observat în anturaj. Ziua este bună doar pentru treburi uşoare, de rutină şi pentru dialog interior cu propria fiinţă. Detaşaţi-vă de tumultul cotidian. Afecţiunile sistemului respirator pot lua amploare. Totuşi, pe cât posibil, evitaţi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Leu

Ziua este importantă la capitolul prieteni şi protectori. Se conturează în preajmă relaţii de acest fel, cu oameni deosebiţi, care vă vor fi alături mulţi ani de acum încolo. Totuşi, selectaţi atent, evitaţi să vorbiţi prea mult şi ascultaţi atent ce vi se spune.

Fecioară

Şefii vă vor chema la raport, însă şi colegii sunt cu ochii pe voi. Este nevoie să daţi explicaţii legate de sarcinile de lucru. Alegeţi-vă cu grijă cuvintele şi susţineţi-vă părerile cu dovezi viabile.

Balanţă

Relaţiile cu străinătatea sunt bune, fie că este vorba despre rude şi prieteni, fie că este vorba despre relaţii profesionale sau studii. Totuşi există tendinţa de a exagera în privinţa acestora, de aceea controlaţi-vă reacţiile. De asemenea, palmaresul vostru educaţional poate fi îmbunătăţit.

Scorpion

Debutul săptămânii vă aduce în atenţie achitarea facturilor curente, dar şi variantele de câştig de la şi prin alţii. Ziua este favorabila verificării bugetului de venituri şi cheltuilei. Fiţi prudent, pentru că datorită relaţiilor sentimentale în care sunteţi implicat sau datorită gustului exacerbat pentru aventură riscaţi să pierdeţi mulţi bani.

Săgetător

Relaţiile parteneriale vă solicită mult, fie că este vorba despre partenerul de viaţă, despre colaboratorii profesionali va trebui să luaţi măsuri serioase vizavi de implicarea în aceste relaţii. Unele se pot destrăma definitiv, însă aşa este cel mai bine pentru voi. Se conturează alte parteneriate la orizont.

Capricorn

Aveţi multă activitate la serviciu. Dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă doar de sarcinile de lucru. Relaţiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazaţi-vă doar pe forţele voastre. Tot ce realizaţi în această perioadă în domeniul profesional va pune bazele unor activităţi cu totul şi cu totul diferite.

Vărsător

Preocupările legate de copii sau de persoana iubită sunt la cote mari. Aveţi succes în demersuri pedagogice, dar şi în organizarea activităţilor specifice unui hobby. Totuşi, este bine să vă reevaluaţi concepţiile despre iubire şi implicaţiile ei.

Peşti

Este o zi favorabilă treburilor domestice şi relaţionării cu membrii familiei. Deoarece în ultima vreme aţi fost preocupat mai mult de propria persoană, tot ce ţine de casă şi familie vă cere acum drepturile.

Vizualizări: 651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: