Horoscop

Berbec: Unii v-ar putea considera o adevărată călăuză spirituală, astfel că ar fi bine să oferiți o impresie bună și sfaturi pertinente. Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte importante, la care ar fi bine să vă gândiți pe îndelete. Relațiile cu șefii și autoritățile devin foarte tensionate, iar reproșurile vor fi frecvente.

Taur: Chestiunile legate de moşteniri, banii altora sau informaţiile secrete vor fi frecvente. Se recomandă prudență dacă sunteţi nevoit să călătoriţi, pentru că sunt posibile neplăceri serioase. La finalul săptămânii veţi fi înconjurat de multă lume. Întâlniri și dialoguri importante referitoare la cariera profesională.

Gemeni: Relaţiile parteneriale şi parteneriatele sunt foarte dinamice. Ar fi bine să vă ocupaţi și de chestiunile financiare privitoare la achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Evitaţi să oferiţi bani, bunuri sau cadouri persoanelor care doar profită de pe urma voastră. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări în locuri îndepărtate.

Rac: Relaţiile parteneriale sunt foarte tensionate, putându-se destrăma colaborări vechi sau o căsnicie. Fiţi prudent și țineţi cont de spusele celorlalți, evitând să țineți lângă voi oameni și situații care nu vă mai sunt de folos și pe deasupra vă necăjesc. Finalul săptămânii conturează cheltuieli.

Leu: Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale. Activităţile din sfera muncii se înteţesc și probabil că veţi fi nevoit să vă descurcaţi mai mult singur. Evitaţi discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă! Sunt relații tensionate și fragile deocamdată. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator.

Fecioară: Diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fiţi nevoit să vă ocupaţi urgent de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să țineţi cont de cele sugerate de sufletul vostru și să aveţi încredere în intuiție. Fiţi prudent și evitaţi excesele sau aventurile frivole.

Balanţă: Comunicarea, relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat, drumurile şi studiile pe termen scurt le veţi aborda într-o nouă manieră. Aveţi forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că veţi fi ascultat cu interes. Ar fi bine să vă îmbunătățiţi condițiile de locuit, să reparaţi ce este necesar și să staţi de vorbă cu cei dragi pentru a le afla problemele.

Scorpion: Chestiunile financiare, bunurile materiale şi moravurile vor suferi transformări. Sunt posibile drumuri scurte, discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat, impunându-se multă prudență și discernământ. Evitaţi escaladarea conflictelor și vorbele sterile. Weekendul aduce treburi gospodărești și întâlniri cu membrii familiei.

Săgetător: Sunt posibile cheltuieli mari, neplănuite, pentru a rezolva chestiuni profesionale urgente sau pentru a ajuta pe cineva drag. Fiţi prudent, pentru că este rost de pierderi, fraudă, minciuni. Rezumaţi-vă la cheltuieli strict necesare și evitaţi investițiile pe termen lung. Veniturile sunt fluctuante și în orice moment vă puteți trezi cu pierderi iremediabile.

Capricorn: Manifestați stări interioare confuze, dar, în acelaşi timp, o descătuşare de energii. Vă veţi simţi mai uşurat, ca şi cum aţi fi scăpat de o mare povară. Selectaţi atent prioritățile și lasaţi-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, aveți nevoie de odihnă și de compania oamenilor dragi.

Vărsător: Săptămâna debutează alături de prieteni. În acest sector se pot petrece lucruri deosebite, ale căror ecouri le veţi resimţi multă vreme de acum încolo. Sunt posibile stări interioare confuze, îngrijorătoare. Sunt fondate, deoarece la locul de muncă există conflicte nerezolvate, iar sănătatea ridică şi ea probleme de mult timp.

Peşti: Cariera şi imaginea în societate vor fi mult răscolite în primele zile ale săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și autoritățile, dar le veţi depăși cu prudență și discernământ. Prietenii vă vor oferi sfaturi de excepţie, ce vă vor călăuzi spre noi orizonturi. Evitaţi să discutați cu alții despre slăbiciunile sau planurile voastre de viitor.

Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: