Horoscop

Valabil pentru 31 iulie

Berbec: Se poate să aveţi o discurie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să decideţi de comun acord dacă luaţi o altă casă, o vindeţi pe cea în care locuiţi - vedeţi. Vă deplasaţi cu uşurinţă, n-aşteptaţi să se roage cineva de voi şi o să ajungeţi la mare, la munte, sau la ziua cuiva de naştere din altă parte a ţării.

Taur: Vă curtează cineva şi o să vă sortaţi că fel de a fi, şi sunteţi capabili să consgtruiti pas cu pas o relaţie. Se poate să petreceţi două zile departe de casă, la odihnă, sau poate-l sărbătoriți pe unul dintre ai voştri şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi locul, să combateţi monotonia.

Gemeni: Se poate să plecaţi într-o excursie, poate fi şi un party, poate daţi o fugă într-o staţiune de agrement. E animaţie la voi, o să aveţi chef de plimbare, de distracţie, o să fiţi înconjuraţi de oameni dragi şi va fi o zi plină de momente de mare încărcătură emoţională.

Rac: E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu carismă şi să vă placă, să vă lăsaţi seduşi şi să-ncepeți o relaţie promiţătoare. Se poate să plecaţi într-o excursie, poate fi şi un team building, ori un city break, aşa, drept recompensă pentru ce-aţi realizat în ultima vreme - un cadou.

Leu: Poate sărbătoriţi ceva şi alegeţi un loc inedit, la malul mării sau la pădure undeva - şi trageţi un picnic pe cinste. Poate-ați făcut o rezervare la o cabană, un hotel într-o staţiune turistică şi o să rămâneţi o zi, două, ca să vă remontaţi, că v-o fi ajuns oboseala.

Fecioară: E cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi dacă n-a intervenit nimeni o să vă faceţi echipă c-aveţi multe în comun. Scoateţi din banii de la economii ca s-o luaţi din loc, să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele poate aveţi de gând să vizionaţi şi nişte obiective truristice.

Balanță: Se poate să picaţi la-nvoială cu cineva care va propune o afacere şi de luni începeţi muncă. O să le fiţi alături unor prieteni care botează un copilaş, se mută în casă nouă, ori poate împlineşte o vârstă cineva apropiat şi cinstiţi momentul.

Scorpion: Se poate să faceţi o vizită cuiva care-astepată de mult un semn de viaţă de la voi şi o să luaţi o decizie referitoare la viitorul în doi. O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, la plimbare, poate se face o trataţie în onoarea voastră, şi o să fie o surpriză.

Săgetător: E foarte posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă cucereească definitiv cu spontaneitatea sau altceva pe care-l apreciaţi. Poate-ați închiriat o vilă, o cameră la hotel şi va duceți într-o staţiune de agrement, că n-oţi fi văzut marea anul ăsta, sau muntele, ori oraşul preferat.

Capricorn: O să vă duceţi la un party care poate fi o bună scenă de afirmare pentru voi, vă faceţi relaţii, socializaţi. Cineva insistă de multă să vă vedeţi, dar aţi avut freticente, poate eraţi angajaţi într-o relaţie, dar acum nu va mai reţine nimic.

Vărsător: Sfera sentimentală e nuanţată frumos şi e cineva care vă iubeşte şi o să v-o spună, pentru că nu vrea să vă piardă. O întâlnire neaşteptată şi viaţa sentimentală poate lua o întorsătură fericită, şi-o să depăşiţi un momet critic, o despărţire poate.

Pești: Poate vă-ntâlniţi cu grupul ca să practicaţi un sport sau aveţi o îndeletnicire pereferată care va da o stare de spirit bună. Poate inauguraţi locuinţă în care v-aţi mutat, ori sediul firmei, e ceva cu care vă mândriţi şi vreţi să fie de fatza şi prietenii, familia în primul rând.

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: