Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Valabil pentru 30 iulie

Berbec: Se poate să luaţi acei bani pe care i-aţi tot cerut şi-n scris şi verbal şi o să aveţi să vă puteţi duce pe ici, pe colo. Poate daţi o fugă la mare, sau vă duceţi la un hotel la munte, ori doar într-o excursie de-o zi şi o să vă refaceţi fizic şi psihic s-o luaţi de la capăt fresh, de luni.

Taur: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea s-aveţi o relaţie şi dacă sunteţi pregătiţi acest lucru o să se-ntâmple. Vă puteţi deplasa spre o staţiune turistică şi să vă-ntâlniţi cu prietenii care poate au ceva de sărbătorit, şi o să fie distracţie mâine, poimanie.

Gemeni: Relaţia cu artenerul de cuplu promite să fie una bună şi să vă căsătoriţi. Se poate să semnaţi un contract de muncă şi să vă interesaţi de clienţi, sponsori, să aveţi câştiguri care să v-ajute să achitaţi rate, facturi şi restul cheltuielilor. 

Rac: Poate faceţi nişte cumpărături pentru musafirii de mâine şi o să puteţi ieşi chiar la un picnic în parc, la iarbă verde. O să cheltuiţi nişte bani ca să mai amenajaţi câte ceva pe lângă casă şi să achitaţi biletele de vacanţă, să vă rămână restul de buzunar.

Leu: Sănătatea să fie pe primul plan în perioada asta până pe la 1 august să reparaţi ce s-a deteriorat pentru c-aţi muncit prea mult. Se poate să primiţi în avans nişte bani şi să aveţi şi de o ieşire de câteva zile, în weekend. ori ca să plecaţi în vacanţa cu familia şi cu prietenii.

Fecioară: Se poate să reluaţi o activitate de grup care să vă dezmorţească în timpul liber şi să vă facă să vă bucuraţi de viaţă. E posibil să primiţi o ofertă de muncă şi să se muleze pe cerinţele voastre, să fie şi cu mai mulţi bani decât cei pe care-i aveţi acum la salariu.

Balanță: E cineva care nu poate trăi fără voi şi v-o spune, ca să luaţi şi voi o hotărâre cât mai curând, până luna viitoare, dacă nu mai repede. Poate profitați de timpul liber comun cu al prietenilor să desfăşuraţi o activitate deconectantă, să plecaţi într-o excursie, într-o scurtă vacanţă.

Scorpion: E posibil să apară cineva care să vă inspire încredere şi să vă gândiţi şi la căsătorie. Poate începeţi demersurile în vederea unei afaceri care vă poate schimba viaţa, să câştigaţi bani cu care să vă luaţi o locuinţă, să vă căsătoriţi.

Săgetător: O să puteţi semna şi acele acte care zăceau de mult timp pe biroul şefilor şi o să puteţi atinge un obiectiv important. E momentul să vă reinventaţi, să aveţi preocupări diferite, să ieşiţi mai des pe la mondenităţi ca să frecventaţi şi alte medii, să vă extindeţi orizontul.

Capricorn: Se conturează un efort financiar ca să reparaţi, să construiţi câte ceva pe-acasă, ori să aduceţi un plus de noutate locuinţei. O să vă consultaţi cu un avocat dacă vreţi să aveţi casatig de cauză, să vi se recunoască drepturile, să primiţi banii cuveniţi, sau vreo autorizaţie. 

Vărsător: Se poate să mai cereţi nişte bani în plus la salariu sau să daţi curs unei colaborări care o să vă rotunjească veniturile. Se pare că vă faceţi planuri de viaţă în doi, să vă mutaţi, poate daţi avansul pentru o casă, ori v-apucaţi s-o construiţi dacă vă pricepeţi. 

Pești: S-ar putea s-aveţi musafiri diseară, pot fi obişnuiţii casei, dar pot fi şi prietenii care vin din alt oraş şi mai rămân o zi, două. O s-aveţi parte de un câştig, luaţi un examen, vi se dă mână liberă la serviciu, o să ocupaţi vreo funcţie şi o să beneficiaţi de nişte avantaje.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: