Horoscop

Valabil pe 21 august

Berbec: Poate plecaţi cu treabă, într-o delegaţie şi o să fie o experienţă din care o să extrageţi mai multe foloase. V-au rămas câteva aspecte de lămurit împreună cu nişte parteneri de afaceri pentru un plus de calitate şi poate o să crească şi preţul cu care vindeţi produsul.

Taur: Se poate să vă mutaţi pentru o vreme în alt oraş, poate veţi lucra, temporar, veţi sta cu chirie sau vă cumpăraţi o casă, dacă rămâneţi. Se pare c-o să cheltuiţi mai mulţi bani decât v-aţi propus pentru casa, dar acolo vă simţiţi cel mai bine şi merită să investiţi banii pentru familie.

Gemeni : Vă cooptează cineva la o colaborare şi o să vă faceţi timp pentru aşa ceva, poate după concediu. Un proiect nou, incitant, la serviciu şi o să vă daţi peste cap să vă achitaţi onorabil de obligaţiile profesionale ca să puteţi spera la o promovare.

Rac : Poate vă depuneţi CV-ul pentru alte joburi şi se-anunţă succes, o să faceţi o alegere potrivită. Se poate să primiţi nişte bani, o confirmare c-aţi fost angajaţi undeva, sau vi se dau permise, legitimaţii, cartele de acces în zone interzise vouă pân-acum.

Leu: Vă invită cineva la o cină romantică, o să primiţi şi un cadou, poate se lăsa şi cu cerere în căsătorie. O să rezolvaţi o sumedenie de lucruri pe care le-aţi început de mult şi o să aveţi spor la treabă, se-ntrevede succes şi vor fi şi bani.

Fecioară: Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să vă pregătiţi de logodnă, de căsătorie, vă mutaţi şi la casa voastră. Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care să muncească în ritmul vostru şi să aibă toată lumea de câştigat şi pe termen lung.

Balanță: Se poate să faceţi un efort financiar pentru copii, să le plătiţi nişte cursuri, să-i înscrieţi la un club sportiv, sau de alt gen. Are loc o întâlnire importantă, poate demaraţi un proiect şi-aveţi nevoie de susţinere din partea unor oameni care vă pot finanţa.

Scorpion : Poate vă faceţi curaj să daţi un test, un examen, un concurs ca să obţineţi un post mai bine văzut şi mai bine plătit. Poate faceţi un împrumut la bancă, sau cereţi amânarea unei rate sau alte înlesniri, ca să vă puteţi ocupa mai mult de familie şi de casă, în general.

Săgetător: Sunt câteva persoane care vă invită în vacanţă, fie şi o zi, două în week-end să refaceţi nişte relaţii. Viaţa voastră poate lua o întorsătură fericită şi să vă mutaţi altundeva, să lucraţi la ceva care să vi se potrivească şi să vă meargă bine şi în relaţia de doi.

Capricorn: Se poate să vă-ndragostiti de cineva care o să vă-nteleaga şi cu care o să vi se pară că timpul trece mai repede şi mai frumos. Se rezolva o problemă care v-a ţinut multă vreme pe loc şi o să faceţi progrese, o să vă bucuraţi de nişte avantaje la care nu v-aţi fi gândit.

Vărsător: Se poate să luaţi o decizie referitoare la prelungirea unui contract, şi să mai veniţi cu îmbunătăţiri pe ici pe colo. Poate-o să reuşiţi să puneţi în practică o idee pentru care să primiţi bani, dar şi aprecieri din partea celor din jur, poate şi oferte de muncă.

Pești: Relaţia de cuplu promite să fie mai armonioasă şi o să vă gândiţi şi la căsătorie dacă inima vă-ncurajeaza şi ea. Aţi avea de luat nişte bani de la serviciu - în principiu - şi poate mai acceptaţi şi un job suplimentar, o colaborare, ceva care să vă rotunjească veniturile.

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: