Horoscop

Valabil pe 2 octombrie

Berbec: Se poate să vă pregătiţi de o plecare într-o scurtă vacanţă, o să fie alergătură înainte, ca să lăsaţi totul în ordine. La voi, relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă mai delicată, dar o să ieşiţi din impas, că aveţi resurse pe care le puteţi accesa cu uşurinţă.

Taur: Sfera partenerială e frumos activată şi relaţia poate avansa spre o căsătorie sau doar o să vă întelegeti şi mai bine. Apar noutăţi la serviciu, proiecte, bani, vreo funcțe. Vă confruntaţi poate şi cu situaţii neobişnuite, dar o să învăţaţi ceva din ele, oricum o să fiţi prompți în replică.

Gemeni: Cineva care se simte atras de voi vă caută şi dacă rezonaţi cât de cât sufleteşte, poate o să petreceţi un timp împreună să vedeţi ce se întâmplă. Voi o să ieşiţi mai des cu colegii, cu prietenii şi o să schimbaţi idei care o să vă folosească la slujbă, la şcoală şi în viaţa de zi cu zi.

Rac: Se vor lămuri câteva aspecte care ţin de relaţia de cuplu şi e posibil să vă căsătoriţi anul viitor. O să primiţi mai mult ajutor din partea familiei să rezolvaţi problemele gospodăreşti, administrative, să acordaţi atenţie copiilor şi celor mai în vârstă, dacă au nevoi.

Leu: O să puteţi semna un act care o să vă deschidă nişte perspective în plan social şi o să aveţi numai de câştigat. Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi extraprofesionale în care o să-i cooptaţi şi pe nişte prieteni talentaţi, ca să iasă ceva de cea mai bună calitate.

Fecioară: Bine ar fi să faceţi eforturi să vă abţineţi de la critici, pentru că altminteri,  partenerul de cuplu o să vă taxeze crunt. Întâlnire importantă cu cineva care poate deveni partenerul vostru de afaceri sau o fi un sponsor şi o să luaţi decizii de comun acord ca să fiţi împăcaţi cu voi înşivă.

Balanță: Se poate să apară careva în viaţa voastră şi să aveţi copii, să vă mutaţi şi într-o locuinţă mai mare. Se pare că o să vă implicaţi în diverse activităţi şi o să vă extindeţi sfera de influenţă. Poate veţi lucra într-o altă combinaţie partenerială şi o să aveţi mai mulţi bani.

Scorpion: Vă puteţi îngriji şi de voi, să nu se acutizeze vreo boală, vă duceţi la un control medical şi ţineţi cont de recomandări. Vi se poate aproba cererea de credit bancar sau o refinanţare, să avansaţi cu demersurile care ţin de un proiect cu care o să vă repuneţi în valoare.
Săgetător: Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate o fi un moment aniversar sau puneţi la cale un proiect particular. O să primiţi şi voi banii pe care-i aşteptaţi, dar poate mai daţi un telefon, un email şi o să urgentaţi recuperarea lor, poate şi a altora pe care i-aţi împrumutat cuiva.

Capricorn: Cineva de care vă e dor revine şi e posibil să rămâneţi împreună de-acum încolo, oricum, o să vă străduiţi. Poate o să reveniţi asupra unui proiect, să mai acceptaţi nişte condiţii cu care nu sunteţi de acord şi o să vă vină mai uşor să munciţi în noile condiţii.

Vărsător: Sănătatea poate să aibă nişte minusuri, pe ici pe colo şi poate daţi pe la medic să îndreptaţi situaţia, să vă înzdrăveniți. Se poate să vi se dea ceva nou de lucru şi să puneţi toată măiestria în slujba acestui scop, să vă depăşiţi pe voi înşivă, să ridicaţi ștacheta sus de tot.

Pești: O să rezolvaţi o serie de demersuri care vă stăteau pe cap şi o să vă fie mai uşor, în rest, cu problemele curente. Poate o să vreţi să definitivaţi nişte situaţii, ca să desăvârşiţi un CV, să vă asiguraţi un câştig consistent la care aţi tot visat.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: